Hangi termal macunu almalıyım?

Hocam keşke 1 yıl olsa, 2 sene oldu. Siz mesela; evet bu iyi diyebileceğiniz Hepsiburada üzerinden var mı ? (50-60-70-80) bütçem.

Arkadaşların attığı ürünlere göz atabilirsiniz, bütçeniz hangisine el veriyorsa. 2 yıl olduysa kesinlikle güzel bir temizlikte gerekiyor.

Arkadaşların attığı ürünlere göz atabilirsiniz, bütçeniz hangisine el veriyorsa. 2 yıl olduysa kesinlikle güzel bir temizlikte gerekiyor.
Teşekkür ederim hocam, güzel bir temizlikten kastınız nedir ?

0.8 W/mK'lik bir macun ne kadar iyi olabilir ki? Bir karşılaştırma videosu gerekiyor.

0.8 w/mk'lik bir macun ne kadar iyi olabilir ki? Bir karşılaştırma videosu gerekiyor.

Hocam attığım linkte kendim rehber gibi bir şey yaptim. İnceleyebilirsiniz tam yükte 60 derece arkada 4 emülatör ve 720p oynayan bir video vardı. 30 dakika falan geçmişti.

Hocam attığım linkte kendim rehber gibi bir şey yaptim. İnceleyebilirsiniz tam yükte 60 derece arkada 4 emülatör ve 720p oynayan bir video vardı. 30 dakika falan geçmişti.
E5420 ile bu değerler zaten normal. Bir de 10400F veya 3600 ile stres testine sokalım, o zaman anlarız hangisi iyi hangisi kötü. Termal macunun kalitesi yüksek sıcaklıklarda ortaya çıkıyor zaten.

E5420 ile bu değerler zaten normal. Bir de 10400F veya 3600 ile stres testine sokalım, o zaman anlarız hangisi iyi hangisi kötü. Termal macunun kalitesi yüksek sıcaklıklarda ortaya çıkıyor zaten.

Hocam işlemci soğutucusu kötü kasada fan yok hava akışı yok önü kapalı. Daha bence küçümsemeye gerek yok.

Küçümseme yok burada. Ne kadar iyi olduğunu 11 yıllık bir işlemci ile video izleyerek anlayamayız.

Hocam sadece video izlenmiyor altta 4 emülatör çalışıyor. Ryzen 5 3600 2 emülatör ile bile zorlanıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…