Hangi terminali kullanıyorsunuz?

JetWarker

Decapat
Daha fazla  
Hangi terminali hangi sebeple kullandığınızı merak ediyorum. Başlarda terminali sadece görünüm olarak ele alıyordum fakat terminator 1/2 saniye gecikmeli açılıyor, bunun normal olduğunu düşünüyordum fakat deneme amaçlı st kurduğumda direkt açıldığını fark ettim. Ben ilk kurduğumdan beri Terminator kullanıyorum fakat biraz araştırdığımda genel olarak st, alacritty vb. kullanıldığını fark ettim. Pek terminator kullanan göremedim. Sebebiyle beraber hangi terminali kullandığınızı söyler misiniz?

Urxvt, kullanmasi ve ayarlamasi cok pratik.
Terminator'den daha performanslı mıdır sizce? Hani değiştirmekle uğraşmalı mıyım? Alacritty çok ilgimi çekiyordu fakat bir türlü açtıramadım bilgisayarı. Fazla performanslı olduğunu ve ekran kartından gücünü aldığını söylüyordu DT, ekran kartım olmadığından açılmadığını düşünüyorum.

Terminator kullanmadigim icin bilemeyecegim ancak cogu masaustu ortami ile gelen terminallerden daha performansli diyebilirim.
Bence deneyip kararinizi ona gore verin.

@JetWarker Aslına bakarsanız önceden masaüstü ile geleni kullanırdım, gnome-terminal'de bir şeyleri beğenmediğim için değiştirdim. Neyini beğenmediğimi hatırlamasam da sakura ile devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…