Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #11 Nicksiz42 dedi: Kesinlikle derken? Bütçe yetmiyorsa SATA tercih edilemez mi? Genişletmek için tıkla... Yok ben M.2 slotu için öyle söylemiştim M.2 SSD olarak SATA alınmaz bence Alınacaksa normal 2.5"lik SSD'lerde aynı hıza sahip. Ha yok ben kablo istemşyorum derse o başka mesele.
Nicksiz42 dedi: Kesinlikle derken? Bütçe yetmiyorsa SATA tercih edilemez mi? Genişletmek için tıkla... Yok ben M.2 slotu için öyle söylemiştim M.2 SSD olarak SATA alınmaz bence Alınacaksa normal 2.5"lik SSD'lerde aynı hıza sahip. Ha yok ben kablo istemşyorum derse o başka mesele.
mrbengi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Uygulama Geliştirici 24 Haziran 2021 #12 Hasan Özcan dedi: NVMe M.2 SSD destekliyormu onu tam anlayamadım. Benim kendi bilgisayarımda NVMe M.2 SSD vardı onu çıkartıp size söylediğim bilgisayaratakmayı denedim olmadı. Eki Görüntüle 1081096 Genişletmek için tıkla... Anakartın özelliklerinde NVMe yazması lazım.
Hasan Özcan dedi: NVMe M.2 SSD destekliyormu onu tam anlayamadım. Benim kendi bilgisayarımda NVMe M.2 SSD vardı onu çıkartıp size söylediğim bilgisayaratakmayı denedim olmadı. Eki Görüntüle 1081096 Genişletmek için tıkla... Anakartın özelliklerinde NVMe yazması lazım.
H Hasan Özcan Kilopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 29 Yer Sakarya 24 Haziran 2021 #13 mrbengi dedi: Anakartın özelliklerinde NVMe yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Attığım linki incelediyseniz eğer oradada sanki yanlızca M2 Sata olur yazıyor.
mrbengi dedi: Anakartın özelliklerinde NVMe yazması lazım. Genişletmek için tıkla... Attığım linki incelediyseniz eğer oradada sanki yanlızca M2 Sata olur yazıyor.
mrbengi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Uygulama Geliştirici 24 Haziran 2021 #14 Hasan Özcan dedi: Attığım linki incelediyseniz eğer oradada sanki yanlızca M2 Sata olur yazıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon bakayım listeye.
Hasan Özcan dedi: Attığım linki incelediyseniz eğer oradada sanki yanlızca M2 Sata olur yazıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon bakayım listeye.