Hangi Transformers'lar izlemeye değer?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Küçükken Transformers yapımlarını hiç ciddiye almadan, televizyondan denk gelince yüzeysel olarak izlerdim, çok nötr bir hissim vardı. Eğlenceli de gelmezdi, sıkıcı da gelmezdi, bir şey anlamazdım.

Ama şimdi YouTube'daki bazı indie animasyonları görünce (Transformers değil), bilim kurgu, lazer, robot, jetpack falan bunlara ilgi duymaya başladım. O yüzden bu kafayla Transformers'lar eğlenceli olur diye tahmin ediyorum. Transformers izlesem mi diye düşünmeye başladım.

Ama fark ettim ki birden fazla farklı Transformers yapımları, evrenleri varmış. Hangi birini izlesem bilemedim.
(Bu arada Bayverse filmlerini denedim ve beğenmedim. İnsan karakterlerin hikayesiyle bir şeyler yutturmaya çalışıyorlar. Belki oraların edit programıyla kesilip atıldığı bir halini bulabilirsem izleyebilirim, bilmiyorum.)
En çok hangi, transformers film ve dizileri izlemeye değer?

Son düzenleme:
Bayverse'ü beğenmediysen geriye pek bir şey kalmıyor. Yeni Transformers evreni Bayverse'e göre çok çocuksu ve ciddiyetsiz hissettiriyor ama izlemediysen bence en iyi Transformers animasyon filmi olan Transformers One filmine bakabilirsin. Cybertron'da geçiyor, hiç insan yok ve bayağı kaliteli bir yapım ama uyarayım, devamı gelmeyecek gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı