sifonsen Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ben uygulama yapacağım, aklımda bir fikir yok. Sizden yardım almak istedim. Ne tür uygulamalar daha çok tutar?
Arkadaşlar ben uygulama yapacağım, aklımda bir fikir yok. Sizden yardım almak istedim. Ne tür uygulamalar daha çok tutar?
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #2 Günlük hayattaki işleri kolaylaştıran uygulamalar.
sifonsen Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #3 JustNobody dedi: Günlük hayattaki işleri kolaylaştıran uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle de, ne yapabilirim? Mesela bir örnek verebilir misiniz, ne kolaylaştırabilirim?
JustNobody dedi: Günlük hayattaki işleri kolaylaştıran uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Evet hocam öyle de, ne yapabilirim? Mesela bir örnek verebilir misiniz, ne kolaylaştırabilirim?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 20 Mart 2021 #4 İnsanların işine yarayacak onlara zaman tasarrufu ettirecek her program kullanılır.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 20 Mart 2021 #5 Tek işlemi olan birçok uygulama yerine birçok işlevi bulunan tek bir uygulamaya ne dersiniz?
sifonsen Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #6 GerginGörünüşlüAdam dedi: Tek işlemi olan birçok uygulama yerine birçok işlevi bulunan tek bir uygulamaya ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... İşte olabilir ama uygulamanın içine ne yapabilirim? 300319 dedi: İnsanların işine yarayacak onlara zaman tasarrufu ettirecek her program kullanılır. Genişletmek için tıkla... Mesela hocam aklınızda bir fikir var mı mesela ne tasarrufu ettirebilirim.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Tek işlemi olan birçok uygulama yerine birçok işlevi bulunan tek bir uygulamaya ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... İşte olabilir ama uygulamanın içine ne yapabilirim? 300319 dedi: İnsanların işine yarayacak onlara zaman tasarrufu ettirecek her program kullanılır. Genişletmek için tıkla... Mesela hocam aklınızda bir fikir var mı mesela ne tasarrufu ettirebilirim.