Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #1 ESET kulllanıyordum ancak anahtarlar artık çalışmıyor. Kaldırdım. Free olarak en iyi hangisini kullanmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.
ESET kulllanıyordum ancak anahtarlar artık çalışmıyor. Kaldırdım. Free olarak en iyi hangisini kullanmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #2 Kaspersky.
Fourex Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #3 Kaspersky deneyebilirsiniz hocam.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #4 Bitdefender.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 9 Mart 2021 #5 Sönmez reis > Kaspersky.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 9 Mart 2021 #6 Kaspersky ya da ESET.
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #7 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Kaspersky ya da ESET. Genişletmek için tıkla... Eset kullanıyordum zaten keyler artık çalışmıyor kırılmış hepsi
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Kaspersky ya da ESET. Genişletmek için tıkla... Eset kullanıyordum zaten keyler artık çalışmıyor kırılmış hepsi
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Mart 2021 #8 Ücretsiz antivirüsler PC'yi boşu boşuna yavaşlatır sadece tarama yaparlar ben ce ücretsiz antivirüsler kullanılmamalı zaten yaprıkları şeyin aynılarının daha fazlasını Windows Defender yapıyor.
Ücretsiz antivirüsler PC'yi boşu boşuna yavaşlatır sadece tarama yaparlar ben ce ücretsiz antivirüsler kullanılmamalı zaten yaprıkları şeyin aynılarının daha fazlasını Windows Defender yapıyor.
Fourex Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #9 Eakkuzu dedi: ESET kullanıyordum zaten Key'ler artık çalışmıyor kırılmış hepsi. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky öneririm kendimde kullanıyorum.
Eakkuzu dedi: ESET kullanıyordum zaten Key'ler artık çalışmıyor kırılmış hepsi. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky öneririm kendimde kullanıyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #10 Eakkuzu dedi: ESET kulllanıyordum ancak anahtarlar artık çalışmıyor. Kaldırdım. Free olarak en iyi hangisini kullanmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bitdefender TS. 6 ay ücretsiz, sonra kaldırıp Bitdefender Free kullanabilirsin.
Eakkuzu dedi: ESET kulllanıyordum ancak anahtarlar artık çalışmıyor. Kaldırdım. Free olarak en iyi hangisini kullanmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bitdefender TS. 6 ay ücretsiz, sonra kaldırıp Bitdefender Free kullanabilirsin.