Hangi ülkede PS5 daha ucuz?

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
Yeşil pasaportum olduğu için Avrupa'daki her ülkeye gidebiliyorum. PS5 almak istiyorum, sizce yerel fiyatlandırma farklılıklarından dolayı hangi ülkeye gidip almak daha mantıklı? Oraya gidip 2.el daha da ucuza alabileceğim imkanlar var mıdır? Mutlaka bunu araştıranlar vardır. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeşil pasaportum olduğu için Avrupa'daki her ülkeye gidebiliyorum. PS5 almak istiyorum, sizce yerel fiyatlandırma farklılıklarından dolayı hangi ülkeye gidip almak daha mantıklı? Oraya gidip 2.el daha da ucuza alabileceğim imkanlar var mıdır? Mutlaka bunu araştıranlar vardır. Yardımcı olabilir misiniz?

Oraya gidip gelmek de bir masraf

Avrupa'da her yer hemen hemen aynı. Bulgaristan en rahatı olur bence. 400 Euro dijital versiyonu. Oraya gidip alabilirsiniz. İkinci eli bilmiyorum.

Daha sıfırı yeni çıktı 2.el hemen zor gibi. Doğu Avrupa ülkeleri daha ucuz oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı