Hangi ülkenin kolayca vatandaşlığı alınır?

Zor. Geçen gün AK Parti seçim aracına kalp yapan çocuğu dövdüler.

Zor ama olması gereken bu gençler olarak ne olursa olsun ülkeyi kurtarmamız lazım. Atatürk zindana atıldı, sürgün edildi. Durdu mu, pes etti mi? Hayır etmedi, bu ülkeden gitmek sadece kendin için çözümdür atam atam diyoruz ama onun gibi kalmak yerine sadece kendimizi kurtarıyoruz.

Ülkeyi terk ettiğimiz yok soruyu bir nevi ironi olarak sordum hem de merak ettiğim bir şeydi yoksa Atatürk'ün yolundan vazgeçmiş değiliz. Ayrıyeten çifte vatandaşlık diye bir şey var yani.

Atatürk gibi insanlar 100-200 yılda bir gelir. Ben bizim milletimizden 1 tane daha Atatürk çıkacağını hiç sanmıyorum. Gençler Atatürk'ü tanımıyor, bilmiyor, bilmek istemiyorlar.

Ülkeyi terk ettiğimiz yok soruyu bir nevi ironi olarak sordum hem de merak ettiğim bir şeydi yoksa Atatürk'ün yolundan vazgeçmiş değiliz. Ayrıyeten çifte vatandaşlık diye bir şey var yani.

Çok doğru konuşmuşsunuz hocam.(Sizden bahsetmiyorum) Bu konuda dediklerimi beğenmeyen sözde Atatürkçüler var profillerinde Falih Rıfkı, Atatürk var ister beğensinler ister beğenmesinler dediğimi savunmayanlar Atatürkçü değildir boş yapıyorlardır.

Atatürk gibi insanlar 100-200 yılda bir gelir. Ben bizim milletimizden 1 tane daha Atatürk çıkacağını hiç sanmıyorum. Gençler Atatürk'ü tanımıyor, bilmiyor, bilmek istemiyorlar.

Eğer bilmek istiyorlar ise okuyacaklar ve çalışacaklar kaçmak çözüm değil hocam. Elbette yine milletimizin içinden bir Atatürk çıkacak bir Enver çıkacak.

Türk gencinin ülkesini kurtarması gerektiğini dile getirdim
Ya arkadaşım şu kafayı anlamıyorum gerçekten ya. Bu insanlar hayata kaç defa geliyorlar ki bir ülke için tüm hayatlarından feragat etsinler? Gençlerin gençlikleri gitti zaten sinir-stres-pahalılık millet kafayı yedi, saçlar beyazlamaya başladı halen daha "ülkeden gitmeyin, kurtarmak için çabalayın" diyebiliyorsunuz. Zorundalar mı? Kısa ve net bir soru? Cevap hayır olsa karşı çıkabilecek misiniz? Bu insanların daha iyi şartlarda yaşamaya hakkı yok mu?

Gençler değil eğitimsiz halkımız tanımıyor. Kaldı ki okuma oranının %1 olduğu yerde normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…