Katılıyorum insanlar genelde yaşantıdan uzak yalnız yerleri tercih ederken bende NY gibi büyük şehirleri çok daha fazla seviyorum hep yaşamak isterdim orada.
ABD iyi hoş da insanı biraz şey hocam. Yani nasıl desem biraz sıkıntılı. Gerçi bizim ülkede de korna bastı diye döner bıçağı ile bilek kesen adam olduğu için alışmışsınızdır. Bazı eyaletlerde ot ve madde serbest bu arada. Haberiniz olsun.
ABD iyi hoş da insanı biraz şey hocam. Yani nasıl desem biraz sıkıntılı. Gerçi bizim ülkede de korna bastı diye döner bıçağı ile bilek kesen adam olduğu için alışmışsınızdır. Bazı eyaletlerde ot ve madde serbest bu arada. Haberiniz olsun.
Bence asıl sıkıntı yemekler, giden çoğu kişi midesinin rahatsızlandığını söylüyor. Çok fazla Fast food tüketimi var ve normal yiyeceklerin bile aşırı katkı maddesi içerdiği söyleniyor. Dediğiniz tarafıda unutulmamalı.