Hangi ülkeye gitmek istiyorsunuz?

ABD. New York gibi bir yerde yaşamayı çok isterim, her yerde ışıklar, uzun binalar falan ilgimi çekiyor. He birde tabii ki ekonomisi de iyi
Katılıyorum insanlar genelde yaşantıdan uzak yalnız yerleri tercih ederken bende NY gibi büyük şehirleri çok daha fazla seviyorum hep yaşamak isterdim orada.

Seneye arkadaşım gibi AFS Kakehashi sınavına girip Japonya'ya gitmeyi düşünüyorum.

ABD, New York sanırım. Sabah kalktığımda o gökdelenleri görmek çok isterim.

ABD iyi hoş da insanı biraz şey hocam. Yani nasıl desem biraz sıkıntılı. Gerçi bizim ülkede de korna bastı diye döner bıçağı ile bilek kesen adam olduğu için alışmışsınızdır. Bazı eyaletlerde ot ve madde serbest bu arada. Haberiniz olsun.

Bence asıl sıkıntı yemekler, giden çoğu kişi midesinin rahatsızlandığını söylüyor. Çok fazla Fast food tüketimi var ve normal yiyeceklerin bile aşırı katkı maddesi içerdiği söyleniyor. Dediğiniz tarafıda unutulmamalı.

Gülünü seven dikenine katlanır hocam. Sıkıntılı mahallelerde dolaşmam zaten. Bizim ülkede sıkıntı hayatı şans eseri yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…