Hangi üniversiteye yerleştiniz?

Makaleler
51
Forum ahalisi hangi üniversiteye yerleştiniz? Umarım herkes istediği yere yerleşmiştir, yerleşemeyenler de canını sıkmasın bir daha denerler <3. Ben girmedim ama ablam girdi, Yıldız Teknik İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandı.

Son düzenleme:
Ben girmedim de ablam girmişti hiçbir halt edememiş sa***. Ben nedenini de iyi biliyorum bir gün telefonu bozulmuş bende tamir ettim o ara One Drive veriyi yedeklemiş bir baktım... Lise hayatında bizden sakladığı şeyler varmış meğersem. Ben o malum işler yüzünden sınava dikkatini veremediğini düşünüyorum.
(Ablamın Dm'sinden SS'ler vardı daha da bir şey demem.)

Ablan sınava girecek yaşta olduğuna göre yetişkin sayılır. Onun yaptığı hatalar yüzünden sen canını sıkma lütfen.

Ablan sınava girecek yaşta olduğuna göre yetişkin sayılır. Onun yaptığı hatalar yüzünden sen canını sıkma lütfen.

Zaten canımı sıkmıyorum ablam dediğim kuzenim. Annem bu olayı ablama aktarmış ablamın yüz ifadesini görecektiniz, Yusuf Yusuf'du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…