Hangi Unity kursu alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gerçeklik

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro
Telefon : iPhone 11 64 GB
Meslek
Oyuncu
Merhaba. Ben Unity öğrenmek için Udemy sitesine bakarken 3 kurs arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.
(Farklı önereceğiniz kurs varsa atabilirsiniz 50 tl bütçem var.)

Selamlar Rüzgar,

Üçüncü koymuş olduğun Bilal Kayı'nın eğitimini bir arkadaşım satın almıştı, gayet detaylı bir eğitim. Onu tavsiye edebilirim. Onun dışında oyun geliştirme konusu çoğunlukla kendi kurcalamalarınla yap-boz yaparak öğrenilebilecek bir konu. Ben hem yaparken hem de bozarken (!) son derece keyif alıyordum. Dolayısıyla kendi başına büyük projeler değil daha küçük çaplı ama tamamlayacağın projeler geliştirmeni tavsiye ederim. İyi öğrenmeler

Çok teşekkür ederim. Anlatım şeklinizi çok sevdim bundan dolayı da çok teşekkür ediyorum

Son iki kurs iyi gözüküyor. Kurs seçerken mutlaka içinde bolca oyun projesi yapılıp yapılmadığına dikkat etmenizi öneririm.

3. kursu ben aldım güzel anlatıyor da çok zamanım olmadığı için pek pratik yapıp kendimi geliştiremedim. Alınabilir. Diğer kurslar hakkında bir şey diyemeyeceğim.

Ben seçimimi 3.kurstan yana kullandım. Bilgi veren herkese teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…