Hangi UPS alınmalı?

suleymanberc

Decapat
Daha fazla  
Hocalar kasımda üç yılını dolduracak, masaüstü PC'mi bağladığım bir UPS'im var. Yalnız sanırım bunun pili artık bitme noktasında. İki hafta önce elektrik kesintisinde normalde 5 dakikaya kadar PC'yi açık tutan UPS 2 saniyede kapandı. PC'yi kapatacak kadar vaktim olmadı malumunuz. Bugün de PC açıkken ben salondaydım. 3-4 saniyelik daha önce hiç duymadığım bir bipp sesi geldi. PC'nin başına geçtiğimde hem PC hem UPS kapanmıştı ama elektrik kesilmeden kapandı yani anladığım UPS kendi kendine kapanmıştı. Kapalı UPS'in düğmesine bastığımda UPS tekrar açıldı yandı ışıkları. Sonrasında 5 saat falan açık kaldı bir şey olmadı ama canımı sıktı bu durum. Elektrik kesintisi olsa tamam ama bu sefer kendi kendine kapandı anlayacağınız. Şimdi ben de zaten üç yıllık olduğu için pil değişimiyle falan uğraşmamak için yeni bir UPS almaya karar verdim. Eski UPS'in özelliklerini paylaştım. PC'nin de özelliklerini paylaştım. Eski UPS 1000 watt, acaba 1000'mi yoksa 1500 mü alsam bu sefer karar veremiyorum. Gene aynı UPS'i alsam sıfır şekilde işimi görür mü dersiniz yoksa 1500 wattlık bir üst modelini mi alsam?

https://www.akakce.com/kesintisiz-g...00-va-line-interactive-fiyati,1140625900.html 1500'lüğü bu.

biri de bi cevap versin yahu. görüp de fikri olup da yazmayanları tüm kalbimle allaha havale ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…