Hangi vade seçilmeli?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Esenlikler, vadeye 5.000 TL yatirsam bu 186 gün sonunda bana kaç lira olarak dönüyor? Yoksa her ay her ay mı yatırmak lazım?

Esenlikler, vadeye 5.000 TL yatirsam bu 186 gün sonunda bana kaç lira olarak dönüyor? Yoksa her ay her ay mı yatırmak lazım?

Eki Görüntüle 1950957

Eki Görüntüle 1950958
Bence dövizde harcasanız daha iyi paranızı, 4.50 vade yıllık, yani size yılda 225 lira vericek, 186 günde bir ekleme yapabileceksiniz. Günlük vadeli seçeneği sunarsa banka, her gün ekleme yapıp çıkartabilirsiniz.

Harici olarak neye yapabilirim yatırım?

Harici olarak neye yapabilirim yatırım?
Altın olur, Euro olur bunlara yapılabilir. 5bin lira için vadeli hesap açılmaz. Paranızı biriktirmek de yanlış bu emel için. Paranız 100bin lirayı aştıktan sonra açabilirsiniz, tabi enflasyon da dikkate alınmalı. bu safhaya kadar fon, emtia ve döviz alınabilir.

Aynı hatayı bende yaptım oradn biliyorum. 30bin lirayı bir hiç için bağlamıştım 6 ay. xD Borsa belirsiz dedim, he belirsiz miydi belirsizdi, borsa da kalsaydım büyük ihtimal daha az bir getirisi olurdu.

Son düzenleme:

Tamamdır teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…