Hangi Visual Studio sürümü kullanılmalı?

oggy2134

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram
Merhaba ben bilişim okuyorum 10. sınıfım bu sene Visual Studio 2013 üzerinden kod yazıyoruz, nasıl indirebilirim veya yeni sürümünü mü indirmeliyim ve paralı mı?

Merhaba ben bilişim okuyorum 10. sınıfım bu sene Visual Studio 2013 üzerinden kod yazıyoruz, nasıl indirebilirim veya yeni sürümünü mü indirmeliyim ve paralı mı?
Hayır visual studio kişisel kullanım için ücretsiz. Üyelik açarken kişisel hesap olarak açsanız yeterli 2022 versiyonunu tavsiye ederim. Eğer cihazin güçlü değilse vs code kullanabilirsin. Vs code daha az kaynak tüketiyor

Ekstra olarak dark modu kullanmanı şiddetle tavsiye ederim, beyaz arka plana bakmak çok göz yoruyor. Genç yaşta belki fark edemezsiniz ama göz sağlığı için kesinlikle dark modeda kullanın. Yeri gelir saatlerce ekrana bakmak zorunda kalırsanız gözünüz ağrımasın

Hayır Visual Studio kişisel kullanım için ücretsiz. Üyelik açarken kişisel hesap olarak açsanız yeterli 2022 versiyonunu tavsiye ederim. Eğer cihazin güçlü değilse VS Code kullanabilirsin. VS Code daha az kaynak tüketiyor.

Ekstra olarak Dark modu kullanmanı şiddetle tavsiye ederim, beyaz arka PLA'na bakmak çok göz yoruyor. Genç yaşta belki fark edemezsiniz ama göz sağlığı için kesinlikle Dark modeda kullanın. Yeri gelir saatlerce ekrana bakmak zorunda kalırsanız gözünüz ağrımasın.

Okulda 2013 versiyonu kullanıyoruz hesap makinesı yaptık ama ben unuttum yapmayı bir de nasıl indireceğim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı