Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar hiç VR deneyimi yaşamadım ve merak etmiyor değilim. Deneyebileceğim bir yerde yok. PS4 ve bir PC sahibiyim. Sizce HTC Vive mı ya da PS VR mı satın almalıyım? Aldıktan sonra oynayabileceğim neler var? PS VR'de body tracking var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2019
Arkadaşlar hiç VR deneyimi yaşamadım ve merak etmiyor değilim. Deneyebileceğim bir yerde yok. PS4 ve bir PC sahibiyim. Sizce HTC Vive mı ya da PS VR mı satın almalıyım? Aldıktan sonra oynayabileceğim neler var? PS VR'de body tracking var mı?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2019 #2 PS de body tacking var diye biliyorum. Fiyatın uygun olması ve hemen hemen aynı deneyimi vereceğini düşündüğüm için PS4 VR öneririm.
PS de body tacking var diye biliyorum. Fiyatın uygun olması ve hemen hemen aynı deneyimi vereceğini düşündüğüm için PS4 VR öneririm.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2019 #3 Bende Samsung Gear VR sanal gerçeklik var. Sana önerim bence alma çok mide bulantısı yapıyor. Maks 6 7 defa takmışımdır
Bende Samsung Gear VR sanal gerçeklik var. Sana önerim bence alma çok mide bulantısı yapıyor. Maks 6 7 defa takmışımdır
Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2019 #4 Peki PS VR'ı Steam'deki VR gerektiren oyunlarda kullanabiliyor muyuz mesela VRCHAT ?