Hangi web tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Chrome'dan vazgeçmem. Çok rahat karmaşık değil ne istesem tak tak yapabiliyorum. Chrome olmasa dünyada Firefox Kullanırım. Brave'de bir seçenek uzun süre kullanmışlığım var ama hiçibirnde Chrome'de bulduğum rahatlığı bulamadım.

Aktif olarak Brave kullanıyorum. Hem mobilde, hem de iki tane bilgisayarda senkronizasyon halinde. Deneyimi genel olarak çok güzel. Bahsettiğiniz Youtube yorumları sorununu ben de yaşıyorum ama bunun dışında karşılaştığım tek sorun donanım hızlandırma açıkken blur efektleri kaydırma esnasında glitch yapıyor. Daha öncesinde Edge kullandım, sevdiğim bütün özelliklerinin Brave'de olduğunu öğrendikten sonra direkt geçiş yaptım. Buradan Zen'e geçmeyi düşünüyordum ama hem mobilde kullanamayacak olmam yüzünden hem de Chromium'da olup Firefox'ta olmayan bazı özellikler yüzünden vazgeçtim.

Chrome kullanıyorum ama kullandıklarım arasında en sevdiğim Brave olmuştu.

Microsoft Edge kullanıyorum. Kullanma nedenlerim:
  1. Arayüzü Windows 11 ile bir bütün gözüküyor.
  2. Fare hareketleri özelliği ile kullanım kolaylığı sunuyor. Sağ tıka basılı tutarak fareyi hareket ettirince bazı işlevleri kısayol olarak yapabiliyorsunuz.
  3. Sadece belirlediğimiz sitelerde çalışmasını ayarlayabildiğimiz bir dahili VPN sistemine sahip. Olumsuz yanı, bunun yalnızca aylık 5 GB kotası var.
  4. uBlock Origin'i problem olmadan kurabildim. Yine de aynı zamanda AdGuard ve uBlock Origin Lite'ı da kullanıyorum.
  5. Microsoft hesabınızı kullanarak senkronizasyon yapabiliyorsunuz. Cihazlarınız arasında sayfa gönderme özelliği de mevcut.
  6. Mobil sürümü de gayet kullanışlı ve eklenti desteğine sahip. Hatta mobil Microsoft Edge'in mağazasında uBlock Origin bile mevcut.
Şu anlık Microsoft Edge'i sevme ve kullanma sebebim olan yanları bunlar. Aklıma gelen olursa eklerim, bu tarayıcı hakkındaki sorularınızı da sorabilirsiniz.

HDR bilgileri eksik ve güncel değil. Chromium tarayıcıların Android versiyonlarında da HDR desteği var mesela. Firefox'un Linux sürümünde de HDR desteği var. Bu sene geldi daha (Windows içinse hala yapım aşamasında).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…