Hangi whey protein alınmalı?

Birinde servis başına 22TL veriyorsunuz, diğerinde servis başına 12 TL.
Ne için?
-2 gr şeker.
+ 2 gr yağ.
-2 gr ekleme glutamin.
Tercihinize saygı duyarım ancak bütçenize göre mantıklı değil. Supplementler olduyğu için 20 gr protein size 30 olarak gelmeyecek. Ki 1 kg ürün alıyorsunuz, bütçesi düşük olan birisi için mantıksız. Şahsen 1 kg whey alacağıma creatin alır geri kalan paramı biriktirirdim.
Supplementler mocha kullanıyorum bende şu an aroma olarak öneirrim. Daha önceden muzlu kullanmıştım baymıştı. Ama hala SSN alma taraftarınızım, iki wheyi de kullandım gayet güzel wheyler.

Spora başlayalı 2 ay oldu gelişme gördüm vücudümda ancak günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum o yüzden almayı düşünüyorum creatin almak için daha erken değil mi?

Spora başlayalı 2 ay oldu gelişme gördüm vücudümda ancak günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum o yüzden almayı düşünüyorum creatin almak için daha erken değil mi?
Creatine almak için erken veya geç bunu ne belirler?
Bunu siz berlirlersiniz. 2 Ayda siz disiplininizi oturttuysanız. Spora yüzde 70inizi veriyorsanız ve creatinin size vereceği o yüzde 10a ihtiyaç duyuyorsanız başlyabilirsiniz.
Yok ben sporu zevk için yapıyorum, antremanlarda çok zorlamıyorum. Hayatıma çok uyduramadım. O zaman creatin almanıza gerek yok.
Dediğim gibi yani ben o bütçeyle whey alacak olsam ya ssn alırım ya da tavuk.

Creatine almak için erken veya geç bunu ne belirler?
Bunu siz berlirlersiniz. 2 ayda siz disiplininizi oturttuysanız. Spora yüzde 70inizi veriyorsanız ve creatinin size vereceği o yüzde 10a ihtiyaç duyuyorsanız başlyabilirsiniz.
Yok ben sporu zevk için yapıyorum, antrenmanlarda çok zorlamıyorum. Hayatıma çok uyduramadım. O zaman creatin almanıza gerek yok.
Dediğim gibi yani ben o bütçeyle whey alacak olsam ya SSN alırım ya da tavuk.

Cretainnin erken olduğuna YouTube'da izlediğim videolara dayanarakdan dedim. Örneğin günlük 150 gr protein alacaksam beslenmeye çok dikkat edemiyorum. Günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum protein ihtiyacını karşılamadan creatin alırsam ne kadar verimli olur bilmiyorum.

Cretainnin erken olduğuna YouTube'da izlediğim videolara dayanarakdan dedim. Örneğin günlük 150 gr protein alacaksam beslenmeye çok dikkat edemiyorum. Günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum protein ihtiyacını karşılamadan creatin alırsam ne kadar verimli olur bilmiyorum.
Protein ihtiyacınızı karşılayamama sebebeniz bütçe ise whey almak yerine tavuk almanız daha ekonomik. Eğer tavuk pişirecek zamanım olmuyor tarzı bir pratiklik gerekiyorsa o zaman whey alabilirsiniz. Tabi sizin tercihiniz supplementler.com 1 kg muzlu indirime girmişti çok iyi fiyat ancak benim yine bütçe sıkıntım olsa yine ssni tercih ederdim.
(Protein ihtiyacı tamamlanmadan creatine girmek mantıksız olur evet)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı