Hangi Wi-Fi adaptörü kullanılmalı?

b33rch

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Kablonet sağlayıcısından kullandığım ve 100 download 5 upload değerlerini alıyorum. Bunları en sağlıklı kullanacağım Wi-Fi adaptörü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba b33rch bey,
Yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. İlk öncelikle eski bir bilgisayar kullanıyorum. Eski Dediğimde böyle pentium işlemciler değil. Bilirsiniz ya . Bilgisayarıma Wi-Fi adaptörü bağlamıştım. Driverlerini felan kurdum bağlanamadım. 1000 defa denedim (abartısız). Kırdım adaptörü. Velhasılkelam,

Çareyi UGREEN'in CAT6 1000MBPS ETHERNET KABLOSU'nda buldum. Aşırı kaliteli ve güzel. Hepsiburada'da 40 liralık bir indirim sayesinde 60 liraya aldım. (8 Metresini).

Tavsiyem ethernet kablosu bağlayabilirseniz bağlayın

En güzeli PowerLine adaptörler... Bende ZyXEL'in 1Gbps olanı var kayıpsız şekilde alıyorum. Türksat 100 MB kullanıyorum ben de.

2. el olarak PowerLine adaptör alın. Sarı sitede vardır. Kabloyla evi barkı kırmayla uğraşmayın. Az paraya kıyın alın sağlıklı bir sisteminiz olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, odamın yerini değiştirdim ve WIFI çok uzak ve ve yer değişikliği için işlem ücreti alıyorlar. Büyük ihtimalle TürkNET geçeceğim ve iki sorunda ortadan kalkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…