Arkadaşlar iPhone SE 2020 Wi-Fi kısmında bu ağın güvenli kabul edilmediği yazıyor. Bu güvenlik ayarını nasıl ayarlamam lazım?
Herhangi bir hız kaybı veya olumsuz bir durum yaşatır mı değiştirmek?WPA2/WPA3 seçmeniz gerekiyor ve ax özelliği varsa router'ınızın onu da aktifleştirmeniz gerekiyor. iPhone 13Pro'da aynı hata bende de çıkıyordu ben bu şekilde düzelttim.
Hayır. Bunlar güvenlik protokolü sadece.Herhangi bir hız kaybı veya olumsuz bir durum yaşatır mı değiştirmek?
WPA2/WPA3 seçmeniz gerekiyor ve ax özelliği varsa router'ınızın onu da aktifleştirmeniz gerekiyor. iPhone 13Pro'da aynı hata bende de çıkıyordu ben bu şekilde düzelttim.
Evet WiFi6Ax dediğiniz Wi-Fi 6 mı?
Evet WI-FI6
Herhangi bir hız kaybı veya olumsuz bir durum yaşatır mı değiştirmek?
Sadece güvenlik protokelleri bunlar. Yabancı birisi Wi-Fi şifresini zor kırıyor WPA-3'te. iPhone o yüzden sizden onu istiyor.
Hayır. Bunlar güvenlik protokolü sadece.
WPA2/WPA3 seçmeniz gerekiyor ve ax özelliği varsa router'ınızın onu da aktifleştirmeniz gerekiyor. iPhone 13Pro'da aynı hata bende de çıkıyordu ben bu şekilde düzelttim.
WPA2/WPA3 dener misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.