Süleyman yiğit Decapat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #31 anomalynx dedi: Windows 10 LTSC . Bazı özellikler yok ama biraz daha stabil. Genişletmek için tıkla... Nerden indirebilirim link atabilir misiniz
anomalynx dedi: Windows 10 LTSC . Bazı özellikler yok ama biraz daha stabil. Genişletmek için tıkla... Nerden indirebilirim link atabilir misiniz
A anomalynx Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #32 Süleyman yiğit dedi: Nerden indirebilirim link atabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Telefonda olduğum için atamıyorum.
Süleyman yiğit dedi: Nerden indirebilirim link atabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Telefonda olduğum için atamıyorum.
iRias Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #33 Windows 10 Pro kullanıyorum gayet kendimi güvende hissediyorum ve işlerimi kolayca halledebiliyorum fakat performans açısından beni bazen zorluyor.
Windows 10 Pro kullanıyorum gayet kendimi güvende hissediyorum ve işlerimi kolayca halledebiliyorum fakat performans açısından beni bazen zorluyor.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #34 Windows 10 Home yüklerseniz sizden Windows 10 Pro isteyecektir. Kısacası Windows 10 Pro daha iyidir.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #35 Finch0900 dedi: Neden böyle düşünüyorsunuz ki? Ben HDD ile Windows 10 kullanıyorum ve gayet memnunum. Açılış hızım;Eki Görüntüle 924756 Genişletmek için tıkla... Attığınız resimin açılış hızıyla uzaktan yakından alakası yok.
Finch0900 dedi: Neden böyle düşünüyorsunuz ki? Ben HDD ile Windows 10 kullanıyorum ve gayet memnunum. Açılış hızım;Eki Görüntüle 924756 Genişletmek için tıkla... Attığınız resimin açılış hızıyla uzaktan yakından alakası yok.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.862 Çözümler 36 13 Nisan 2022 #36 14kero dedi: Attığınız resimin açılış hızıyla uzaktan yakından alakası yok. Genişletmek için tıkla... Evet. Birisi de yazmıştı. Önceden görmüştüm biri bunu açılış hızı olarak paylaşmıştı. Açılış hızını da ölçmedim hiç genellikle sabah uyanır düğmeye basar dişlerimi fırçalamaya giderdim. 1 dakika gibi bir sürede açılıyor.
14kero dedi: Attığınız resimin açılış hızıyla uzaktan yakından alakası yok. Genişletmek için tıkla... Evet. Birisi de yazmıştı. Önceden görmüştüm biri bunu açılış hızı olarak paylaşmıştı. Açılış hızını da ölçmedim hiç genellikle sabah uyanır düğmeye basar dişlerimi fırçalamaya giderdim. 1 dakika gibi bir sürede açılıyor.