Hangi Windows 10 sürümü kurulmalı?

Merihos

Decapat
Daha fazla  
RAM
12 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
500 GB KINGSTON SA400S37480G SSD
Ekran kartı
Intel HD Graphics 3000
İşlemci
Intel Core i5-2450M 2.50GHz
Merhabalar bilgisayarıma format atacağım. Bunun için sizce hangi Windows 10 sürümünü kurmalıyım? Home veya LTSC kullanmalı mıyım, bunlar performans artışı sağlar mı? Şuan Windows 10 Pro kullanıyorum, boşta çok sorun olmuyor ama oyunlarla birlikte yavaşlamalar başlıyor.

Windows 10 end of Life'a yaklaşıyor ayrıca LTSC sürümünde bazı driver sorunu yaşayabilirsiniz ama bence Windows 11 kullanın Windows 10 çok daha iyi olsa bile

İfadeler: kxy
Tüm programlar destekliyorsa LTSC 2019, desteklemeyen program varsa LTSC IoT 2021. 2019'un 2029'a, IoT 2021'in 2032'ye kadar desteği var.

Windows 10 end of Life'a yaklaşıyor ayrıca LTSC sürümünde bazı driver sorunu yaşayabilirsiniz ama bence Windows 11 kullanın Windows 10 çok daha iyi olsa bile
Windows 11 geçmeyi düşünmüyorum çünkü sistemin rahat çalıştırabileceğini sanmıyorum.

Tiny 11 var ama siz bilirisiniz ondada driver sorunun yaşayabilirsiniz

Pro sisteminiz icin agir olabilir hocam bosta fazla ram kullaniliyor Home a göre. Guncelleme destegi icin LTSC kurabilirsiniz.

Windows 11 geçmeyi düşünmüyorum çünkü sistemin rahat çalıştırabileceğini sanmıyorum.

Windows 11 LTSC sürümlerine geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca internette TPM 2.0 satılıyor.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…