Hangi Windows 11 kurulmalı?

fratyaldiz

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, yazılım mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. ASUS ROG STRIX G16 G614JV-N3159 Intel Core i7 13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX 4060 165 Hz laptopum var. Şu an kullanıyorum fakat sıfırlamayı düşünüyorum, içinde biraz fazla dosya birikti. Hem de her şeyi sıfırlansın istiyorum. Flashdan Windows 11 kuracağım. Windows'un hangi modelini kurmalıyım?

Hocam Windows 11 kurmak isteyip istemediğinize emin olmanız lazım önce. Çok gereksiz uygulama ile geliyor bazı UI'ları çok kötü vb. Linux veya Win10a yönelebilirsiniz ama herkes Linux öneriyor. Bazı uygulamaları açamıyor ama belki Wine ile çalıştırabilirsiniz.

Aynısı var Pro hakkıdır diye düşünüyorum. Windows 11 düşmanlarına aldırış etmeni tavsiye etmem.

Aynısı var Pro hakkıdır diye düşünüyorum. Windows 11 düşmanlarına aldırış etmeni tavsiye etmem.
Ben kendi isteğimle Windows 11'e geçmiş 1 yıl kullanıp geri Win10a geçmiş bir insanım düşmanı falan ilan etmenize gerek yok yani güvenlik açısından Linux öneriyorum üşenmesem ben de kuracağım.

ben oyun da oynuyorum bf1 vakit buldukça stres atmak için oynuyorum şu an hali hazırda 2in 11 pro yüklemiştim ilk başta. gereksiz uygulamaların hepsini devre dışı bıraktım o açıdan bir sorun yaşamıyorum. Linux açısını bilmiyorum yazılım için onu öneriyorlar aslında ama bilmiyorum.

Dualboot araşırabilirsiniz. Pek anlamı kalır mı bilmiyorum da bir bakmak lazım.

Anlıyorum. Yazılım öğrencisi Microsoft VS Code vb. uygulamalarini kullanması gerek. Linux'a kuruluyor mu bilmiyorum ama kuruluyordur illaki ancak zahmet çekeceğini düşünüyorum Mac'e kurmak gibi. Eger kolay kuruluyor hata alınmıyorsa kendi bilir tabii.

Ben Home kullanıyordum farkı var mı bilmiyorum ama üstteki arkadaş Pro önermişse vardır bir bildiği sonuçta aradaki fark Microsoft'a bağış olacak değil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…