Hangi Windows 11 sürümü yüklenmeli?

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar halihazırda Windows 10 kullanıyorum fakat W11 geçmeyi düşünüyorum. Sizce hangi W11 sürümünü kullanmalıyım sürekli oyun ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Güvenilir ve gecikmesi vs iyi olan Custom sürümlere de açığım. Fakat sizce W11 LTSC sürüm mü yoksa normal ISO indirip christituctech ile kendim mi optimize edeyim? Siz neler önerirsiniz?

Windows 10 lisansınız varsa ve hangi sürüm yüklüyse onu kurun.

Custom oyun için düşünüyorsan Windows 11 ReviOS kullanabilirsinde neden Windows 10'u kullanmayı bırakıyorsun güncelleme almıyor yeni bitti ama hala Windows 10 kullanıyorum.

Lisansım yok
W11 kullanmak istiyorum artık bilmiyorum

Windows 10 lisansınız varsa ve hangi sürüm yüklüyse onu kurun.

Lisansım yok.

Custom oyun için düşünüyorsan Windows 11 ReviOS kullanabilirsinde neden Windows 10'u kullanmayı bırakıyorsun güncelleme almıyor yeni bitti ama hala Windows 10 kullanıyorum.

W11 kullanmak istiyorum bilmiyorum. ReviOS eskisi sanırım eskisi gibi ISO dosyası paylaşmıyor.

Lisansım yok
W11 kullanmak istiyorum artık bilmiyorum

Lisansım yok.

W11 kullanmak istiyorum bilmiyorum. ReviOS eskisi sanırım eskisi gibi ISO dosyası paylaşmıyor.
Evet ISO paylaşmıyor daha farklı bir kurulum yöntemi var YT de videosu var çok basit

Direkt yazılımı indirince silinmeden sadece ayarda yapabiliyorsun ama temiz format yani herşeyi silmek daha mantıklı bence.
Ona göre format atmadan önce birde reviosu deneyeyim. Herşey silinmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…