Hangi Windows 7 kullanılmalı?

CristianoMessü

Decapat
Daha fazla  
2 GB RAM ve Intel Core Duo 2 eski nesil HDD 500 MB alan hangi işletim sistemi kaldırır mı?
Hangi işletim sistemi?

En uygun Windows 7. Windows 8.1 ile zorlarsın.
Windows 7 sürümleri arasında (Starter, Basic dışında) çok bir fark bulunmamaktadır.

Homa basic veya starter. 64 bit gerekmiyorsa düşünmeden starter kur. Ama linux kullanabilirim dersen linux lite öneririm.

2 GB RAM ve Intel Core Duo 2 eski nesil HDD 500 MB alan hangi işletim sistemi kaldırır mı?
Hangi işletim sistemi?

Aynı sistem bende var Windows 8.1 kullanıyorum Defender Update kapalı gayet hızlı ve güzel çalışıyor istersen Windows 10 performans Edition'da kurabilirsin oda hızlı.
SSD'yi fazla abartmışsın ve Windows 10 hiç olmaz. Beğenmeme tuşu yok, ne yapayım?

19H2 kurabilir.

Artı -2 Eksi
500 GB demek istediysen Windows 7 Home x32 ya da Windows 8.1 Embedded İndustry Pro x32 kurabilirsin.

Ama gerçekten 500 mb ise Tiny Core Linux'u bile zar zor kurarsınız.

500 GB demek istediysen Windows 7 Home X32 ya da Windows 8.1 embedded industry Pro X32 kurabilirsin.

Ama gerçekten 500 MB ise tiny Core Linux'u bile zar zor kurar.

500 GB HDD demek istediniz sanırım? Bu donanım özellikleri için Windows 7'nin daha iyi olduğunu, tercihen 8.1 kurulabileceğini düşünüyorum.

Aynı sistem bende var Windows 8.1 kullanıyorum Defender Update kapalı gayet hızlı ve güzel çalışıyor istersen Windows 10 performans Edition'da kurabilirsin oda hızlı.

19H2 kurabilir.

SSD degil HDD hem 500 MB boş yer var hard disk 500 MB olur mu?

SSD'yi fazla abartmışsın ve Windows 10 hiç olmaz. Beğenmeme tuşu yok, ne yapayım?

SSD değil boş yer 500 MB!

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2022-05-01 21-26-34.png
    178,6 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Görüntüsü - 2022-05-01 21-26-34.png
    178,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamda zaten SSD değil HDD varmış, ben de zaten Windows 7 kurmasını önerdim. Okuduğunu anlamıyorsun sanırım.

Sistemde SSD olsaydı Windows 8.1 32-bit sürüm ile bir şansı olabilirdi demek istedim. Ne kadar abartıp abartmadığımı görmek için bir Windows 8.1 veya 10 sistemi hem HDD hem SSD kullanarak yorum yapmak gerek. Şu durumda zaten Windows 7 dışında kurması sıkıntı yaratacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…