Arkadaşlar ben teker teker sistemimde tüm Windows sürümlerini deniyorum hem nostalji hem de bazı Windows updatelerinden kurtulmak için Windows 7 kurmak istedim.
Genelde GTA San Andreas HOI4 GTA 4 oynarım Windows 10 kullandım ama Update'ler bilgisayarımın performansını çok düşürdü boşta %57 RAM kullanımı hoşuma gitmedi.
Windows 8.1 kurdum sürekli mavi ekran ve gereksiz onca uygulamanın ardından Windows 7'ye geçmeye karar verdim eski oyunları oynarım Online oyunlarla alakam yoktur ama şimdiki sorun hangi Windows 7 sürümünü kullanacağım sizce hangi sürümü kullanmalıyım?
Arkadaşlar ben teker teker sistemimde tüm Windows sürümlerini deniyorum hem nostalji hem de bazı Windows updatelerinden kurtulmak için Windows 7 kurmak istedim.
Genelde GTA San Andreas HOI4 GTA 4 oynarım Windows 10 kullandım ama Update'ler bilgisayarımın performansını çok düşürdü boşta %57 RAM kullanımı hoşuma gitmedi.
Windows 8.1 kurdum sürekli mavi ekran ve gereksiz onca uygulamanın ardından Windows 7'ye geçmeye karar verdim eski oyunları oynarım Online oyunlarla alakam yoktur ama şimdiki sorun hangi Windows 7 sürümünü kullanacağım sizce hangi sürümü kullanmalıyım?
@Esdeath.xyz hocam ben DirectX .NET Framework yüklemek için güncelleme yüklenmesi gerek diye biliyorum. Hani o yüzden dedim bir yalnışım varsa söyleyin
@Esdeath.xyz hocam ben DirectX .NET Framework yüklemek için güncelleme yüklenmesi gerek diye biliyorum. Hani o yüzden dedim bir yalnışım varsa söyleyin.
Hocam ben kurunca neden h*yvan gibi 1.5GB güncelleme geliyor?
Eğer eski derleme kurulduysa gelebilir. O kısımlar için zaten gerekiyor. Ben genel işletim sistemi güncellemeleriden bahsettim. Son derleyicide muhtemelen güvenlik ve işletim sistemi güncellemeleri direk üzerinde hazır gelir diye tahmin ediyorum. Yani ben kurduğunda güncelleme gelmiyordu. Hatta Direct X bile güncelleme almadı. Elle yükledim.