Hangi Windows Alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kripeteria

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim, o yüzden buraya açıyorum. Eğer konunun yeri varsa taşınmasını rica ediyorum.

Hangi Windows'u seçmeliyim? Eksileriyle artılarıyla yazarsanız bir fikir edinebilirim. Teşekkürler.

Hocam geçen hafta Windows 7 kullanıyordum, bence gelmiş geçmiş en güzel Windows. Fakat artık eskidi ve güzelliğinin anlamı kalmadı. An itibariyle Windows 8.1 İndustry Pro kullanıyorum, gayet de hoşuma gitti. Ama en iyisi her zaman en güncelidir, Windows 10 tavsiye ederim.

Windows 10 almalısınız tabii ki. DirectX 12 sadece W10'da var ve diğerlerinin güncelleme önceliği yok artık. Öncelik W10'da.

Eğer eski oyunları oynamayı seviyorsanız Windows 10 almayın.

Fallout 1 bile Windows 10'da çalışıyor. Alakası yok. Eski oyun oynayacak adam ne yapsın XP mi alsın ?

Windows 10 almalısınız tabii ki. DirectX 12 sadece W10'da var ve diğerlerinin güncelleme önceliği yok artık. Öncelik W10'da.

Fallout 1 bile Windows 10'da çalışıyor. Alakası yok. Eski oyun oynayacak adam ne yapsın XP mi alsın ?
2002 yılında çıkan Harry Potter oyunlarını oynayamıyorum. GTA Vice City ve San Andreas'ta mouse takılma sorunları oluyor.

Windows 10 almaya karar verdim. Yakın zamanda yeni HDD alacağımdan şimdi ki HDD'ye Windows 10 kurup bir test sürüşü yapmak istiyorum. USB olmadan Windows 10 elde etmenin bir yolu var mıdır acaba? Teşekkürler.

Kinguin'den 50 lira civarına kendim satın aldım.

50 Liraya nasıl aldınız yahu? Windows kendisi 430 liraya satıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı