Windows 10 satın aldım. Benim için tam hayal kırıklığı oldu. W10 benden habersiz, kendi kendine güncelleme yaptı. Daha sonra Mağaza uygulamaları ve diğer uygulamalar bozuldu. Resmi sitesinden destek istememe rağmen kimse yardımcı da olmadı. Bende W10'u kaldırdım çünkü çözüm bulamadım. Sistem kararsız çalışıyor. Tavsiye etmem.
Neden aklın karışıyor ki ?
Şahsen ben çok memnum. En azından Windows 7'den daha stabil çalışıyor bende. Temiz kurulum yaptınmı bir problem olacağını düşünmüyorum.
Korsan kullanılamayacak diye bir söyleti aldı başını gidiyor kesin bir bilgi yok galiba zaten korsanın hiç bir türünü tavsiye etmiyoruz.Kullanmayın kullandırtmayın.
Korsan kullanılamayacak diye bir söyleti aldı başını gidiyor kesin bir bilgi yok galiba zaten korsanın hiç bir türünü tavsiye etmiyoruz.Kullanmayın kullandırtmayın.
Korsan hayatımızın her yerinde var. Misal virüs programın, CCleaner vs. daha bir sürü. Sadece oyun değil ve bunların hepsine verecek param yok maalesef.
Korsan hayatımızın her yerinde var. Misal virüs programın, CCleaner vs. daha bir sürü. Sadece oyun değil ve bunların hepsine verecek param yok maalesef.
Korsan muhabbeti yalan dolan. Cracksiz oyunum yok cs go ve lol hariç. Gta5 i bile öyle oynuyorum hiçbir sıkıntı yok. Dediğim gibi o söylenti doğru değil.