Bilgisayarım normal Windows 10 için biraz güçsüz bu yüzden açılan Windows 10 LTSC konularını gördüm sistemine göre hangisi daha iyi olur? ve eğer Windows 11 LTSC kurarsam Winuntil ve OO Shutup 10 ile daha da optimize edeceğim.
Bilgisayarım normal Windows 10 için biraz güçsüz bu yüzden açılan Windows 10 LTSC konularını gördüm sistemine göre hangisi daha iyi olur? ve eğer Windows 11 LTSC kurarsam winuntil ve oo shutup 10 ile daha da optimize edeceğim.
Bilgisayarım normal Windows 10 için biraz güçsüz bu yüzden açılan Windows 10 LTSC konularını gördüm sistemine göre hangisi daha iyi olur? ve eğer Windows 11 LTSC kurarsam Winuntil ve OO Shutup 10 ile daha da optimize edeceğim.
Neden Linux önermiyorsunuz ki? Ubuntu, Zorin OS, Linux Mint gibi dağıtımlar yeni nesil kullanıcıları gayet iyi karşılamakta. Ben bile uzun zaman boyunca Windows kullandım ve sonra şu anda olduğum gibi Linux kullanıyorum. Ayrıca asıl konuya gelecek olursak Linux Mint bu bilgisayar ile gayet uygun gidecektir, herhangi bir sıkıntı yaşamak istemiyorsanız Windows'un yanında Linux'da kullanabilirsiniz