Muzobcr Megapat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #11 E modelini 2011 yılında aldım. 1 kez bile sıkıntı çıkarmadı saatlerce oynamama rağmen. Şu an hâla çalışıyor.
E modelini 2011 yılında aldım. 1 kez bile sıkıntı çıkarmadı saatlerce oynamama rağmen. Şu an hâla çalışıyor.
Ahmet Aydar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 80 Çözümler 3 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #12 Recep Baltaş dedi: 3K artık kalmadı. Yeni satılan hiçbir modemde 3K alacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Olma ihtimali var xenon zephyr falcon anakartlarda gidermeyi denediler jasper V1 ile kapasitörler sızdırma yaparsa 3K alıyordunuz konsol çöp olmuyordu jasper V2 ile kapasitörleride değişti 3K vermesi en düşük olan versiyon jasper V2 versiyonlar anlama yöntemlerini fotoğraflar'da gösterdim. Dosya Ekleri image5b35d47f7225a.png 188,2 KB · Görüntüleme: 57 images (1).jpeg 23,1 KB · Görüntüleme: 44
Recep Baltaş dedi: 3K artık kalmadı. Yeni satılan hiçbir modemde 3K alacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Olma ihtimali var xenon zephyr falcon anakartlarda gidermeyi denediler jasper V1 ile kapasitörler sızdırma yaparsa 3K alıyordunuz konsol çöp olmuyordu jasper V2 ile kapasitörleride değişti 3K vermesi en düşük olan versiyon jasper V2 versiyonlar anlama yöntemlerini fotoğraflar'da gösterdim.