C cılga Zeptopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Merhaba. Ben bir Xbox konsol almak istiyorum. Ama Xbox One X ve Xbox Series S arasında kaldım. İkinci el alacağım çünkü bir yıl sonra yurt dışına taşınacağım. Sizce hangi Xbox konsolu almalıyım? Ve nedenlerini açıklarsanız sevinirim.
Merhaba. Ben bir Xbox konsol almak istiyorum. Ama Xbox One X ve Xbox Series S arasında kaldım. İkinci el alacağım çünkü bir yıl sonra yurt dışına taşınacağım. Sizce hangi Xbox konsolu almalıyım? Ve nedenlerini açıklarsanız sevinirim.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.409 Çözümler 12 18 Ocak 2024 #11 cılga dedi: Kanka s daha uzun ömürlü biliyorum. Ama yurt dışına taşınacağım için uzun ömürlü olmasından çok performansı önemli benim için. . Genişletmek için tıkla... Performans konusunu @591529'in attığı rehberde belirtiliyor, orayı inceleyin. Sonuç olarak yine Series S önde geliyor. Artı 0 Eksi
cılga dedi: Kanka s daha uzun ömürlü biliyorum. Ama yurt dışına taşınacağım için uzun ömürlü olmasından çok performansı önemli benim için. . Genişletmek için tıkla... Performans konusunu @591529'in attığı rehberde belirtiliyor, orayı inceleyin. Sonuç olarak yine Series S önde geliyor.
KS KS C cılga Zeptopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #12 tumu dedi: Performans konusunu @591529'in attığı rehberde belirtiliyor, orayı inceleyin. Sonuç olarak yine Series S önde geliyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kanka Artı 0 Eksi
tumu dedi: Performans konusunu @591529'in attığı rehberde belirtiliyor, orayı inceleyin. Sonuç olarak yine Series S önde geliyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kanka