half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #1 Xbox kolunu telefon a bağlamak için ve PC de kullanmak için alacağım uygun fiyata bulabilirseniz iyi olur. Bütçem 250 400 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Xbox kolunu telefon a bağlamak için ve PC de kullanmak için alacağım uygun fiyata bulabilirseniz iyi olur. Bütçem 250 400 TL.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #2 O paraya XBOX 360'ın üstü orjinal kol alamazsın.
6 654456 Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 2.144 Çözümler 9 23 Mayıs 2023 #3 Aykanpower dedi: O paraya Xbox 360'ın üstü orijinal kol alamazsın. Genişletmek için tıkla... 360'larda orijinal değil diye biliyorum.
Aykanpower dedi: O paraya Xbox 360'ın üstü orijinal kol alamazsın. Genişletmek için tıkla... 360'larda orijinal değil diye biliyorum.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #4 MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe gerçek Xbox işareti olduğu için orijinal olacağını düşünüyorum PS çakmalarını bilirsiniz
MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe gerçek Xbox işareti olduğu için orijinal olacağını düşünüyorum PS çakmalarını bilirsiniz
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #5 360 BT olan var mı xCloud için almayı düşünüyorum.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #6 Bu Kablosuz yani bluetooth değil mi? Aykanpower dedi: Bu Kablosuz yani bluetooth değil mi? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm yanlış görmüşüm.
Bu Kablosuz yani bluetooth değil mi? Aykanpower dedi: Bu Kablosuz yani bluetooth değil mi? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm yanlış görmüşüm.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #7 Telefon a bağlanabilir mi PC için de. Aykanpower dedi: MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe gerçek Xbox işareti olduğu için orijinal olacağını düşünüyorum PS çakmalarını bilirsiniz Genişletmek için tıkla...
Telefon a bağlanabilir mi PC için de. Aykanpower dedi: MICROSOFT Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe gerçek Xbox işareti olduğu için orijinal olacağını düşünüyorum PS çakmalarını bilirsiniz Genişletmek için tıkla...
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #8 Bakayım var mı. 360 yok galiba BT. ONE lazım BT için.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #9 Aykanpower dedi: Bakayım var mı? 360 yok galiba BT. One lazım BT için. Genişletmek için tıkla... Onun yerine havana S7 alınır mı? PC içinde oynayabilirmiyiz onunla.
Aykanpower dedi: Bakayım var mı? 360 yok galiba BT. One lazım BT için. Genişletmek için tıkla... Onun yerine havana S7 alınır mı? PC içinde oynayabilirmiyiz onunla.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #10 Xbox One S Siyah Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe BT en ucuz orjinal XBOX kolu. half life oyuncusu dedi: Onun yerine havana S7 alınır mı? PC içinde oynayabilirmiyiz onunla. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir ona. Bana pek iyi görünmedi o kol ama siz bilirsiniz. Ben BT olmadan XCloud kullanılıyor diye biliyorum PC'den.
Xbox One S Siyah Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe BT en ucuz orjinal XBOX kolu. half life oyuncusu dedi: Onun yerine havana S7 alınır mı? PC içinde oynayabilirmiyiz onunla. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir ona. Bana pek iyi görünmedi o kol ama siz bilirsiniz. Ben BT olmadan XCloud kullanılıyor diye biliyorum PC'den.