half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #11 Aykanpower dedi: Xbox One S Siyah Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe BT en ucuz orijinal Xbox kolu. Bakayım bir ona. Bana pek iyi görünmedi o kol ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onun gibi ucuz var mı BT olur USB PC için ya da telefon için. Bütçem tam belirli değil ama 400 TL Max biriktirim.
Aykanpower dedi: Xbox One S Siyah Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe BT en ucuz orijinal Xbox kolu. Bakayım bir ona. Bana pek iyi görünmedi o kol ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onun gibi ucuz var mı BT olur USB PC için ya da telefon için. Bütçem tam belirli değil ama 400 TL Max biriktirim.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #12 Son çare telefon için bir Type-C TO USB veya Micro USB TO USB.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #13 Aykanpower dedi: Xbox One S Siyah Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe BT en ucuz orijinal Xbox kolu. Bakayım bir ona. Bana pek iyi görünmedi o kol ama siz bilirsiniz. Ben BT olmadan xCloud kullanılıyor diye biliyorum PC'den. Genişletmek için tıkla... Normal kol ile de çalışıyor xCloud fakat ben evde olmadığımda telefondan oynamak için BT kol alacağım.
Aykanpower dedi: Xbox One S Siyah Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe BT en ucuz orijinal Xbox kolu. Bakayım bir ona. Bana pek iyi görünmedi o kol ama siz bilirsiniz. Ben BT olmadan xCloud kullanılıyor diye biliyorum PC'den. Genişletmek için tıkla... Normal kol ile de çalışıyor xCloud fakat ben evde olmadığımda telefondan oynamak için BT kol alacağım.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #14 Aykanpower dedi: Son çare telefon için bir Type-C to USB veya Micro USB to USB. Genişletmek için tıkla... Bana göre bunu yapın.
Aykanpower dedi: Son çare telefon için bir Type-C to USB veya Micro USB to USB. Genişletmek için tıkla... Bana göre bunu yapın.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #15 Dediğim bt kol idare etmezmi
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #16 half life oyuncusu dedi: Dediğim bt kol idare etmezmi Genişletmek için tıkla... Ben onun çalışacağından emin değilim XCloud'da. Bence Logitech F710 olabilir bütçe yükselirse.
half life oyuncusu dedi: Dediğim bt kol idare etmezmi Genişletmek için tıkla... Ben onun çalışacağından emin değilim XCloud'da. Bence Logitech F710 olabilir bütçe yükselirse.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #17 Aykanpower dedi: Ben onun çalışacağından emin değilim XCloud'da. Genişletmek için tıkla... Hmm peki bana şimdi X360 kol önerirmisniz PC için desteği olsun.
Aykanpower dedi: Ben onun çalışacağından emin değilim XCloud'da. Genişletmek için tıkla... Hmm peki bana şimdi X360 kol önerirmisniz PC için desteği olsun.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #18 half life oyuncusu dedi: Hmm peki bana şimdi X360 kol önerirmisniz PC için desteği olsun. Genişletmek için tıkla... PC için X360 gider.
half life oyuncusu dedi: Hmm peki bana şimdi X360 kol önerirmisniz PC için desteği olsun. Genişletmek için tıkla... PC için X360 gider.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #19 Aykanpower dedi: PC için X360 gider. Genişletmek için tıkla... Otg ile telefon a başlayabilirim deyilmi
Aykanpower dedi: PC için X360 gider. Genişletmek için tıkla... Otg ile telefon a başlayabilirim deyilmi
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #20 half life oyuncusu dedi: Otg ile telefon a başlayabilirim deyilmi Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bilgim yok.
half life oyuncusu dedi: Otg ile telefon a başlayabilirim deyilmi Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar bilgim yok.