Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. Amazon satıcı oyuncu koltuğu almak istiyorum.
Geçen hafta xDrive 15'li Plus 7100 TL idi kararsız kaldım alamadım. Şu an Amazon satıcı xDrive Toryum 6400 TL, Anka ise 7400 TL.
Satıcının Amazon olması benim için çok önemli. 2 aydır araştırıyorum, herkes farklı bir şey söylüyor ve kararsızım.
Aradığım özellikler:
- Sırt, boyun ve bel ağrılarım var. Skolyoz'um var. Ergonomik ve ortopedik rahat ama dayanıklı bir koltuk arıyorum.
-Şu An'a kadar mutfak sandalyesinde oturdum. Gün içerisinde uzun saatler oturabileceğim konforlu ve kaliteli bir şey arıyorum.
xDrive 15'li Plus, xDrive Anka ve Hawk çok araştırdım internetten fakat çok kararsızım. Sizce en sağlıklısı hangisi olur?
Peki sizce benim yaşadığım rahatsızlıklar için rahat eder miyim acaba?
Kolisi ile birlikte kaç GB acaba? Ben zayıf biriyim taşımakta zorlanırım çünkü.
Son olarak iade vb. durumunda montajını söküp paketlemem gerekiyormuş.
Montajını yapması ve sonradan sökmesi kolay mı acaba?
Bu bütçede başka öneriniz var mı?
Hocam senin isteklerin premium. bu koltuklar giriş seviyesi. rahatlık sağlar mı evet ama senin beklentini tam karşılar mı bilmiyorum. senin yerinde olsam deneyimleyip alırım. Zio'nun güzel koltukları var biraz pahalı.
Hocam senin isteklerin premium. Bu koltuklar giriş seviyesi. Rahatlık sağlar mı evet ama senin beklentini tam karşılar mı bilmiyorum. Senin yerinde olsam deneyimleyip alırım. Zio'nun güzel koltukları var biraz pahalı.
Zio ve Exvega'ya baktım fakat kendileri sattıkları için iade vb. durumda sorun yaşamak istemiyorum. Amazon hem kolay iade yapıyor hem kapıdan alıyor.
Premium olsun demiyorum ama en azından random alabileceğim herhangi bir koltuktan ya da şu an oturduğum mutfak sandalyesinden de kötü olmasın. Verdiğim parayı haketsin ve daha rahat edeyim istiyorum. Tamamen mükemmel olmasına gerek yok ama dayanıklı ve rahat olsun sert olmasın ağrı yapmasın istiyorum sadece. Öyle 180 derece açıp yatayım havasında değilim, arkaya yaslanınca düşecek gibi olmayım yeter.
Toryum , 15'li plus ve anka arasında hangisi bu isteklerimi daha rahat karşılar acaba
Forumlarda anka'nın diğer ikisine göre üst model olduğunu söyleyenler oldu
Zio ve Exvega'ya baktım fakat kendileri sattıkları için iade vb. durumda sorun yaşamak istemiyorum. Amazon hem kolay iade yapıyor hem kapıdan alıyor.
Premium olsun demiyorum ama en azından random alabileceğim herhangi bir koltuktan ya da şu an oturduğum mutfak sandalyesinden de kötü olmasın. Verdiğim parayı haketsin ve daha rahat edeyim istiyorum. Tamamen mükemmel olmasına gerek yok ama dayanıklı ve rahat olsun sert olmasın ağrı yapmasın istiyorum sadece. Öyle 180 derece açıp yatayım havasında değilim, arkaya yaslanınca düşecek gibi olmayım yeter.
Toryum , 15'li plus ve anka arasında hangisi bu isteklerimi daha rahat karşılar acaba
Random olacaksa Anka al gitsin zaten bu paralara daha kalmadı. Fab 4 bile 9k civarı yapmışlar. fab4'den iyi bana göre.
Anka konforlu full kumaş yani kumaşı hissediyorsun sanırım biraz daha geniş 15'liden. Masa boyunu yerden ölç 75cm üzeri çıkmazsa alabilirsin. koltuğun yere ayarlanabileceği boyu 43-49 cm arası. Birde xDrive'nin iade süreci daha iyi. Beğenmezsen gönderirsin.
Random olacaksa Anka al gitsin zaten bu paralara daha kalmadı. Fab 4 bile 9K civarı yapmışlar. Fab4'ten iyi bana göre.
Anka konforlu full kumaş yani kumaşı hissediyorsun sanırım biraz daha geniş 15'liden. Masa boyunu yerden ölç 75cm üzeri çıkmazsa alabilirsin. Koltuğun yere ayarlanabileceği boyu 43-49 cm arası. Bir de XDrive'nin iade süreci daha iyi. Beğenmezsen gönderirsin.
Şu an Anka ve XDrive'ı kıyaslıyorum sitesinden Anka daha küçük ve kısa duruyor.
Birçok konuda diğerlerinden daha geniş diyordu ama bayağı kısa duruyor.
Benim boyum 180, kilom 65. İdeal midir?
Şu an Anka ve XDrive'ı kıyaslıyorum sitesinden Anka daha küçük ve kısa duruyor.
Birçok konuda diğerlerinden daha geniş diyordu ama bayağı kısa duruyor.
Benim boyum 180, kilom 65. İdeal midir?
Çok teşekkür ederim. Sizce 180 Boyu ve 65 Kg'ı olan birisi için sizce hangisi en iyisi olur?
Rahatsızlıklarımı da düşünürsek, sizce hangisini almalıyım? Masa ölçülerimi de atacağım şimdi.
Çok teşekkür ederim. Sizce 180 Boyu ve 65 Kg'ı olan birisi için sizce hangisi en iyisi olur?
Rahatsızlıklarımı da düşünürsek, sizce hangisini almalıyım? Masa ölçülerimi de atacağım şimdi.
xDrive Anka biraz kısa duruyor gibi de o yüzden sordum.
xDrive 15'li Plus daha mı mantıklı acaba
Forumlarda Anka modeli daha üst ve daha iyi diyordu birçok kişi o yüzden kararsız kaldım
Kısa bir süre önce koltuk aldım ve öncesinde sizin gibi kararsızlıklar yaşadım. Ben seduna thunder pro aldım ama nihayetinde anladım ki belirli seviyedekiler arasında öyle aham şaham fark yok. Bir başkası oturunca çok rahatmış diyeceği koltuk uzun süre oturduğunuzdan dolayı sizin için idare eder olabiliyor. Anka ve 15'li arasında muhtemelen en iyi ihtimalle bile %10-%15 fark olacaktır. İkisinden de memnun kalırsınız. Çok fazla zihinsel enerji harcamadan, alın gitsin
Kısa bir süre önce koltuk aldım ve öncesinde sizin gibi kararsızlıklar yaşadım. Ben seduna thunder Pro aldım ama nihayetinde anladım ki belirli seviyedekiler arasında öyle aham şaham fark yok. Bir başkası oturunca çok rahatmış diyeceği koltuk uzun süre oturduğunuzdan dolayı sizin için idare eder olabiliyor. Anka ve 15'li arasında muhtemelen en iyi ihtimalle bile %10-%15 fark olacaktır. İkisinden de memnun kalırsınız. Çok fazla zihinsel enerji harcamadan, alın gitsin
Seduna thundur Pro'yu ben de araştırdım ama önermeyenler de çoktu ve zam geldi.
İade vb. süreçlerle uğraşmak ve mahcup olmamak için bu kadar araştırıyorum.
Hem kendi hem de masa ölçülerimi yazdım. Sizce Anka alınır mı?
İki koltuğun da tasarımı farklı, Skolyoz'u ve bel boyun ağrıları için hangi tasarım daha iyidir sizce?