Hangi xDrive oyuncu koltuğu alınmalı?

Bütçe
7000

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. Amazon satıcı oyuncu koltuğu almak istiyorum.

Geçen hafta xDrive 15'li Plus 7100 TL idi kararsız kaldım alamadım. Şu an Amazon satıcı xDrive Toryum 6400 TL, Anka ise 7400 TL.
Satıcının Amazon olması benim için çok önemli. 2 aydır araştırıyorum, herkes farklı bir şey söylüyor ve kararsızım.

Aradığım özellikler:
- Sırt, boyun ve bel ağrılarım var. Skolyoz'um var. Ergonomik ve ortopedik rahat ama dayanıklı bir koltuk arıyorum.
-Şu An'a kadar mutfak sandalyesinde oturdum. Gün içerisinde uzun saatler oturabileceğim konforlu ve kaliteli bir şey arıyorum.
xDrive 15'li Plus, xDrive Anka ve Hawk çok araştırdım internetten fakat çok kararsızım. Sizce en sağlıklısı hangisi olur?

https://www.amazon.com.tr/xDrive-Profesyonel-Oyuncu-Koltu%C4%9Fu-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B0CS6WF4KP/259-1167568-5832200?psc=1
Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Anka daha iyi. toryum > 15'li > anka. ankada kolçaklarda farklıydı sanırım.

Kolçak hareketlerinin 3d oluşundan dolayı Anka diyorum.

Anka daha iyi. Toryum > 15'li > Anka. Anka'da kolçaklarda farklıydı sanırım.

Anka daha iyi dediniz ama tam anlayamadım toryum > 15'li > Anka dediniz de.
Anka > 15'li > toryum mu olacaktı ?

Peki arkadaşlar masa ve kendi ölçülerim göre anka ideal midir yoksa kısa mı kalır ?

xDrive Hira'nın bir farkı var mı arkadaşlar? Anka vs hira vs 15'li Plus vs toryum?

Son düzenleme:
Hocam merhabalar,

15'li ve Toryum aynı modeller tasarımı farklı.

Anka daha yeni ve dolu görünen bir model ama araştırdığımda şikayetleri daha yoğun gördüm, bir parça risk olabilir.

Giriş seviyesi uygun fiyatlı ürün arıyorsanız 15'li ve Toryum değerlendirebilirsiniz. Hawk Fab modelide bunlara eşdeğer ancak hawk fab fiyat olarak çok yüksek normalde, 5-6k ya kampanyaya giriyor, beklyebilirsiniz. Hira modeli ile Ankara modeli aynı, tıpkı toryum ve 15 li de olduğu gibi, tasarım farkı var.

Öte yandan, ergonomik ve ortopedik derseniz işin rengi biraz değişiyor, çünkü 15'li, toryum, fab gibi modeller daha çok görüntü, bunlarda herhangi bir ergonomik sünger yapısı yok, bu durumda orta-üst segment bir ürün bakmalısınız.
Hawk Future, Exvega Andromeda, xDrive Fırtına gibi.

Ben uzun süredir Exvega Andromeda kullanıyorum, gayet memnunum.

Bu ürünler pahalı , peki amazon'un satacağı bir koltuk almak istiyorum oradan öneriniz var mıdır acaba ? Ayrıca anka üst model diyorlar , daha kötü olması üzdü

Ben de 2 aydır araştırıyorum. Karar vermek imkansız gibi bir şey. Her gün fikrim değişiyor şu süreçte neredeyse. En son Future ile Seduna Unique-S arasında kalmıştım. Future hem minderlerinin ve yastıkların taş gibi olması şikayetleri yüzünden vazgeçtim, o sırada da 3000TL zamlandı zaten bir yandan. Unique-S de aynı bütçede, fiyatını hak edeceğinden emin değilim.

Anka'ya gelince de, yakın zamanda epey içime sinmişti ama sallanmaya stabilizasyona yönelik bir sıkıntısı olduğuna sabit durmadığına dair birkaç kişiden şikayet okumuştum. Bir de eksik parça durumları ve satış sonrası xDrive tarafından geridönüş kısmında sıkıntılar olduğuna yönelik sorunlar vardı hatırladığımca.

Rastgele bir tane alıp geçeceğim bu gidişle çünkü 1 tane düzgün al kullan koltuk yok -15k piyasasında.

Andromeda ya da gamepower comforta baktın mı acaba bilgi alabildin mi bu koltuklar için

Andromeda'ya da Gamepower comforta baktın mı acaba bilgi alabildin mi bu koltuklar için

Gamepower asla önerilmiyor ya ürünler olarak.
Andromeda, Exvega, Zio gibi şeyleri düşündüm ama Amazon satıcı almak istiyorum.
Bu nedenle xDrive var seçenek olarak Anka, toryum ya da 15'li Plus. Belki hira

Ben de araştırıyorum ve hala karar veremedim fiyatlar da artıyor.
1-2 ay önce alsam 2K kar etmiştim. Anka modeli sallanıyor diye ben de okudum ama çözümü hiç mi yok acaba? Bu sorun haricinde konforlu ve rahat mıdır ? ergonomik olmasını istiyorum. Saatlerce oturabilmek ve ağrı vs yapmamasını istiyorum.. Düz mutfak sandalyesinde oturuyom

Hocam Anka ve hira dışında fiyatları artmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…