Hangi yapay zeka aboneliği almalı?

deltawrp

Hectopat
Genellikle sohbet etmek amaçlı kullanacağım. RP falan da yaparım belki. Öyle çok ileri düzey bir kullanım olmayacak yani. Günlük kullanacağım. Gemini ile ChatGPT arasındayım ama Claude de aklımı çeliyor. Hangisini önerirsiniz?

Gemini Pro ve ChatGPT ücretsiz sürüme sahibim. Fotoğraf atmam gereken işlemler hariç tüm yapay zeka kullanımımı ücretsiz versiyon olmasına rağmen ChatGPT ile gerçekleştiriyorum. En yakın zamanda da ücretli sürümünü almayı düşünüyorum.

GPT alın hocam. Gemini falan çok iyi fakat çok yapay zekalar fakatgpt biraz daha manipülasyon tarafına oynuyor. Sizin için daha iyi.

Claude kod yazma konusunda iyi. Günlük kullanim için chatgpt tavsiye ederim.

Sohbet için ChatGPT 4.1 ve 4o daha iyidir. Kullandığınız dile adapte olma da çok başarılılar ama soru çözdürmede ve ciddi akıl danışmada Gemini 2.5 Pro muhteşemdir.

Sohbet için ChatGPT 4.1 ve 4o daha iyidir. Kullandığınız dile adapte olma da çok başarılılar ama soru çözdürmede ve ciddi akıl danışmada Gemini 2.5 Pro muhteşemdir.
Roleplay'da gpt biraz sönük kalıyormuş sanırım. O yönde hangisi önde biliyormusunuz?
Sohbet amaçlı c.ai duymuştum da pek hayırlı bir şey değil gibi.

Bi baktım da daha çok nsfw üzerine gibi.

Roleplay'da gpt biraz sönük kalıyormuş sanırım. O yönde hangisi önde biliyormusunuz?
Aslında istediğiniz hikayeye adapte olmada ChatGPT daha iyidir ama daha uzun süreli mesajlaşmadan ve daha yoğun ve uzun metinler içeren bir sohbetten bahsediyorsanız Gemini 1 milyon bağlam boyutu sayesinde daha uzun süre sizinle sohbet edebilir. 1 ay boyunca ücretsiz sürümü kullanarak deneyin isterseniz. Ona göre karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…