ProfesorTesla
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba, ben şu an için Gemini kullanıyorum ilk ay ücretsiz olduğu için 1 aylık premium sürümünü geçtim ve gerçekten bayağı işime yarıyor. Tabii bazı konularda takılıyor ya da cevap veremiyor. Güncellemeler ile düzelir mi acaba bu durum? Bir de işime yarayan kısmı Google Drive'daki depolama alanı ve docs gibi uygulamalar. Bunlarla bir ortak kullanıldığı için bayağı işime yarıyor tabii. Ama dediğim gibi bazı yerlerde tam net cevap veremiyor. Belki soruyu anlamadığı için. Tabii diğer yapay zekaları bilmediğim için sizlerin fikrini de almak istiyorum. İlgilendiğim alan daha çok benim için plan yapması, yazılımla uğraştığım için bana kaynak önermesi, kodlarımdaki hatayı bulması, bana fikirler vermesi. Tabii bunun için Gemini beyin fırtınası, kariyer planı, kodlama desteği gibi farklı modellerini koymuş. Onlar çok işime yaradı. Buna benzer bir yapay zeka var mı? Ya da daha iyisi olabilecek. Ücretsiz sürümü bittiğinde tam sürümünü almayı düşünüyorum. Google ekosistemi acayip işime yarıyor. Bir de konusu tam burası değil ama dosyalarımı Google Drive'da tutuyorum bir zararı ya da çalınma silinme gibi durumları olur mu? SSD mi kullanmalıyım? Geminin tam sürümünde 2TB alan verdiği için çok işime yarıyor.