CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Nisan 2024 #1 Sizce hangi yazılım alanının önü daha açık?
C Crowst Femtopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #2 Selam, bu soruya bir mühendis olarak cevap vermek isterim. Kendi alanımızda bakacak olursak. Matlab ve C# hangi alanda olduğunuza bakılmaksızın iş hayatında sizi çok ileri atıyor.
Selam, bu soruya bir mühendis olarak cevap vermek isterim. Kendi alanımızda bakacak olursak. Matlab ve C# hangi alanda olduğunuza bakılmaksızın iş hayatında sizi çok ileri atıyor.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.588 Makaleler 1 Çözümler 81 24 Nisan 2024 #3 Bunu orta ve uzun vadede kimse bilemez. Core CS alt yapin saglam olduktan sonra her sektorde ve rolde calisirsin. Sorunun kisa vadeli cevabi da cok basit, acip is ilanlarini arastirarak gorebilirsin.
Bunu orta ve uzun vadede kimse bilemez. Core CS alt yapin saglam olduktan sonra her sektorde ve rolde calisirsin. Sorunun kisa vadeli cevabi da cok basit, acip is ilanlarini arastirarak gorebilirsin.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.291 Çözümler 6 24 Nisan 2024 #4 bitwise dedi: Bunu orta ve uzun vadede kimse bilemez. Core CS altyapın saglam olduktan sonra her sektorde ve rolde calisirsin. Sorunun kisa vadeli cevabi da cok basit, acip is ilanlarini arastirarak gorebilirsin. Genişletmek için tıkla... Temel bilgisayar bilimi peki buna nereden bakacak onu da yazsaydın keşke dost. Genelde bu soruları soranlar nasıl ilerleyeceğini bilmiyor.
bitwise dedi: Bunu orta ve uzun vadede kimse bilemez. Core CS altyapın saglam olduktan sonra her sektorde ve rolde calisirsin. Sorunun kisa vadeli cevabi da cok basit, acip is ilanlarini arastirarak gorebilirsin. Genişletmek için tıkla... Temel bilgisayar bilimi peki buna nereden bakacak onu da yazsaydın keşke dost. Genelde bu soruları soranlar nasıl ilerleyeceğini bilmiyor.
Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 8 Mayıs 2024 #5 CanVolteX dedi: Sizce hangi yazılım alanının önü daha açık? Genişletmek için tıkla... Bence bana göre siber güvenlik önü bayağı açık hatta hiçbir zaman bitmeyecek bir alan.
CanVolteX dedi: Sizce hangi yazılım alanının önü daha açık? Genişletmek için tıkla... Bence bana göre siber güvenlik önü bayağı açık hatta hiçbir zaman bitmeyecek bir alan.
Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 773 Makaleler 1 Çözümler 3 10 Mayıs 2024 #6 Arkadaşlar şu yapay zeka korkutuyor beni çünkü bizim yapabildiğimizden daha iyisini daha hızlı şekilde yapacaklar sizin düşünceleriniz nedir?
Arkadaşlar şu yapay zeka korkutuyor beni çünkü bizim yapabildiğimizden daha iyisini daha hızlı şekilde yapacaklar sizin düşünceleriniz nedir?
Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 10 Mayıs 2024 #7 Mehmet Karahanlı dedi: Arkadaşlar şu yapay zeka korkutuyor beni çünkü bizim yapabildiğimizden daha iyisini daha hızlı şekilde yapacaklar sizin düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... O dediğin seviyeye en az 5-10 yılda gelir ama tehlikeli bir noktaya gelirse devletler yasaklar. Yazılım alanında hiç bitmeyecek meslek siber güvenlik.
Mehmet Karahanlı dedi: Arkadaşlar şu yapay zeka korkutuyor beni çünkü bizim yapabildiğimizden daha iyisini daha hızlı şekilde yapacaklar sizin düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... O dediğin seviyeye en az 5-10 yılda gelir ama tehlikeli bir noktaya gelirse devletler yasaklar. Yazılım alanında hiç bitmeyecek meslek siber güvenlik.
The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 517 Çözümler 1 Yer Türkiye 10 Mayıs 2024 #8 Yapay zeka mühendisliğinin önü diğer yazılım alanlarına göre önü daha açık bence.
Topluyo Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 11 Mayıs 2024 #9 The_Türk dedi: Yapay zeka mühendisliğinin önü diğer yazılım alanlarına göre önü daha açık bence. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum hiç bitmeyecek meslek bence siber güvenlik.
The_Türk dedi: Yapay zeka mühendisliğinin önü diğer yazılım alanlarına göre önü daha açık bence. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum hiç bitmeyecek meslek bence siber güvenlik.