Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #11 Böyle başlayan kişilerin %99.9'u asla bir dil öğrenemez. Bir proje oluşturun, o proje için gereken dilleri öğrenin ve geçin. Hangi dil diğerinden iyi diye bir şey yok.
Böyle başlayan kişilerin %99.9'u asla bir dil öğrenemez. Bir proje oluşturun, o proje için gereken dilleri öğrenin ve geçin. Hangi dil diğerinden iyi diye bir şey yok.
8bitlikadadam Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı, Grafik ve Web Tasarımcı, UI Artist, Tır şoförü 25 Ağustos 2023 #12 bitwise dedi: Yazilim dili diye bir sey yok. Genişletmek için tıkla... Kaşık? Buda tipli kel çocuk yok diyor.
bitwise dedi: Yazilim dili diye bir sey yok. Genişletmek için tıkla... Kaşık? Buda tipli kel çocuk yok diyor.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 1 Çözümler 81 25 Ağustos 2023 #13 8bitlikadadam dedi: Kaşık? Buda tipli kel çocuk yok diyor. Genişletmek için tıkla... Onun felsefesini anlamak zor tabi. Problem denied, problem resolved. Literaturde yazilim dili diye bir sey yok.
8bitlikadadam dedi: Kaşık? Buda tipli kel çocuk yok diyor. Genişletmek için tıkla... Onun felsefesini anlamak zor tabi. Problem denied, problem resolved. Literaturde yazilim dili diye bir sey yok.
cagdasuino Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9300| GTX 1050 | 16 GB DDR4 | WD 1 TB HDD | ADATA LEGEND 800 M.2 SSD| İNTEL UHD 630 | Win11 and MacOS Monterey Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #14 ahmut222222 dedi: İyi diye bir şey yok. Yapacağın projeye göre değişir. Bana göre C++ dinozorlara layık, Python öğren sonra anlarsın bir şeyleri zaten. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi demiyeyimde o zaman hangisi başlangıç için iyi diyeyim yani hangisi daha kolay olur benim amacım Arduino kod yazmak.
ahmut222222 dedi: İyi diye bir şey yok. Yapacağın projeye göre değişir. Bana göre C++ dinozorlara layık, Python öğren sonra anlarsın bir şeyleri zaten. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi demiyeyimde o zaman hangisi başlangıç için iyi diyeyim yani hangisi daha kolay olur benim amacım Arduino kod yazmak.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #15 cagdasuino dedi: Hangisi daha iyi demiyeyimde o zaman hangisi başlangıç için iyi diyeyim yani hangisi daha kolay olur benim amacım Arduino kod yazmak. Genişletmek için tıkla... Bir çılgınlık yapıp google da aratabilirdiniz. Arduino IDE kullanıyorsunuz, C/C++ desteği var.
cagdasuino dedi: Hangisi daha iyi demiyeyimde o zaman hangisi başlangıç için iyi diyeyim yani hangisi daha kolay olur benim amacım Arduino kod yazmak. Genişletmek için tıkla... Bir çılgınlık yapıp google da aratabilirdiniz. Arduino IDE kullanıyorsunuz, C/C++ desteği var.