ben basic biliyorum bunun yanında html vs css ile web site yapabiliyorum java dersi aldım javasrpt dersi aldım 2 adet python kitabı bitirdim 38 yaşındayım gıda işi uğraşıyorum html ile site yapmaya başlayaınca çok keyifli geldi onlarıda öğrendim
Phyton dili en çok mesleki alanda ihtiyaç duyulan dil olarak biliyorum. Bunun hakkında birçok bilgilendirme videosuda vardır. Bana kalırsa Phyton öğrenmek bu aralar en iyisi.
Hayır olmaz. Saydığım diller, frameworkler ileri seviye işler için de kullanılabilir. Saydığın hiçbir dil kullanılması zorunlu yani lazım olan diller değil.
bence yotube ücretsiz videolar kursla rva rizle bitir al bi kitap 85 tl en kalınından yeni başlayanlar olsun oku bitir 4 günde bitirsin ufaktna b,işeyler yapmaya başla tamam dır en kolayları ile başla öyle geliştir kendini derim
okuduğun kitap seni yönlendiriyo zaten bişey yapmana gerek yok
bence YouTube ücretsiz videolar kursla rva rizle bitir al bir kitap 85 TL en kalınından yeni başlayanlar olsun oku bitir 4 günde bitirsin ufaktna B, işeyler yapmaya başla tamam dır en kolayları ile başla öyle geliştir kendini derim
okuduğun kitap seni yönlendiriyor zaten bir şey yapmana gerek yok