Hangi yöntemler ile yüz rengi açılabilir?

Sivilce = yağlı cilt.
Kapalı komedon = yağlı cilt.
Siyah nokta = açık komedon yağlı cilt.
Tam benim cildim kapalı komedonlarım var ve burnumun üstüne siyah noktalar var.
Ben
Dermoskin acgun yüz yıkama jeli.
Dermoskin acgun gündüz kremi (nemlendirici)
Dermoskin acgun arındırıcı mask
Bionnex dry touch 50spf güneş kremi kullanıyorum (stabil UV filtresi içeriyor)
Sabahları yüzümü yıkıyorum evden çıkmadan önce güneş kremini sürüyorum
Eve geliyorum yatmadan önce yüzümü bir daha yıkıyorum ve gündüz kremi sürüp yatıyorum.
Haftada bir de arındırıcı maske sürüp 15dk bekleyip su ile yıkayıo gündüz kremi sürüp yatıyorum.

Aktif sivilcem olmadığı için gece kremini kullanmıyorum ama sen kullanacaksan t bölgene ve sivilcelerin üzerine kullan.

@ErrorCorrection
Peptit içeren krem veya cica kremde kullanabilirsin
Ya da nemlendirici için hyaluronik asitler var.

Bende şu an bunlar var ve bir tane güneş kremi var ama markasını unuttum.
Bunlar iş yapar mı? Sivilce için gece yatmadan önce sürmek için krem önerim ve siyah nokta veya yüz cild tonu açmak için tavsiyen var mı? En etkili olarak sıraya soksan müthiş olur.

Dosya Ekleri

• 20221002_092512.jpg
    20221002_092512.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 93
  • 20221002_092522.jpg
    20221002_092522.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 100
Bende şu an bunlar var ve bir tane güneş kremi var ama markasını unuttum.
Bunlar iş yapar mı? Sivilce için gece yatmadan önce sürmek için krem önerim ve siyah nokta veya yüz cild tonu açmak için tavsiyen var mı? En etkili olarak sıraya soksan müthiş olur.

Aslında bu markaları öneren eczacı çok yok.
Dermoskin gece kremi ve arındırıcı mask kullanın.
Sabahları yüzünüzü yıkayıp güneş kremi sürün.
Akşam da yüzünüzü yıkayıp nemlendirici sürün.
Gün aşırı da gece kremini sürün sivilceli yerlere vs.
Haftada 1-2 kez de yüzünüzü jel ile yıkayın arındırıcı maskeyi tüm yüze uygulayıp 15dk bekletip sade su ile yıkayın nemlendirici sürün.
Gece kremini hergünde nemlendiriciden sonra sivilce üstüne t bölgesine nemlendirici üstüne sürebilirsiniz.

Instagram'da eczabakim diye hesap var yardımcı olabilir.

Şu neutrogena aha asit içeriyor ama düşük oranda.

Aslında bu markaları öneren eczacı çok yok.
Dermoskin gece kremi ve arındırıcı mask kullanın.
Sabahları yüzünüzü yıkayıp güneş kremi sürün.
Akşam da yüzünüzü yıkayıp nemlendirici sürün.
Gün aşırı da gece kremini sürün sivilceli yerlere vs.
Haftada 1-2 kez de yüzünüzü jel ile yıkayın arındırıcı maskeyi tüm yüze uygulayıp 15dk bekletip sade su ile yıkayın nemlendirici sürün.
Gece kremini her günde nemlendiriciden sonra sivilce üstüne t bölgesine nemlendirici üstüne sürebilirsiniz.

Instagram'da eczabakim diye hesap var yardımcı olabilir.

Şu neutrogena aha asit içeriyor ama düşük oranda.

Iyi mi yani şu attığım jeller?

Yapacağım. Soğuk havalarda güneş kremi sürmek daha da cilt tonunu aciyor diyorlar doğru mu?
Bir de hangi marka kullanıyorsun?

Güneş kremi kullanıyor musun?

Önce dermatoloğa git ve acnelyse tedavisi istediğini söyle. Bu krem leke kremi diye geçiyor içinde retinoid var. Bu yüzden cilt tonunu açacak ve sivilcelerini kurutacak. Ayrıca cerave marka temizleyici almanı öneririm bir de güneş kremi olarak la roshe posay dry touch.

Önce dermatoloğa git ve acnelyse tedavisi istediğini söyle. Bu krem leke kremi diye geçiyor içinde retinoid var. Bu yüzden cilt tonunu açacak ve sivilcelerini kurutacak. Ayrıca cerave marka temizleyici almanı öneririm bir de güneş kremi olarak la roshe posay dry touch.

Hangi krem?
Acnelyse mi?
Ceravenin kuru ciltler için özel olarak geliştirilen yüz yıkama jeli ve nemlendiricisi var yağlı ciltler için yok diye biliyorum.
Güneş kreminde de uygun fiyatlı olarak la roche posaydan ziyada bionnex dry touch falan daha mantıklı.
Retinoid = a vitamini ve bu yaştaki birinin yaşlanma karşı bakım yapması doğru değil.
Sivilce izleri için onarıcı cica krem oluyor.
La roche posayın cicaplast vardı iyi bir krem ve temiz içerik.

Sicilce yağdır ve kimyada benzer benzeri çözer.
Salisik asit sivilceyi çözüyor.(dermoskin acgun yüz yıkama jeli salisik asit içeriyor ve gece kremi de öyle ama gece kreminde çok az glycolic asit de var)
Glycolic asite göre daha az deforme edici.
Ve salisik asit bu yaştakiler için daha iyi seçim olur (16 yaş üstüne tavsiye ediliyor ama azelaik asit 16'dan küçükse daha mantıklı)
Bu yaştakilerin yüksek asit kullanması kötü zaten
Çünkü yüksek oranlarda cildi soyar.

Sivilceler için.
Azelaik asit.
Cyrene salisilik asit.
Dermoskin acgun serisi iyi.
Sonra da cica krem kullanın.
Zaten güneş kremi ve bu rutinle cildiniz biraz olsun düzelir.
Bu arada sadece öneri sunuyoruz sana bu kesin iyi gelir demiyoruz.

Cerave varmış ve fiyatı tuzlu dermoskin acgun eski ismi acnegun idi ama yasa gereği hastalığın ismi ürünün ismiyle aynı olamaz o yüzden böyle bu tarz şifreleme vs gibi bir şey oluyor.
Dermoskin acgun gece kremi,yüz yıkama jeli,sebum dengeliyici gündüz kremi nemlendiricisi daha mantıklı.
Aynı bioderma atoderm gibi.
Atopik dermatit = egzama.

Genç cilde sahip olmasanız çok serum,krem,peeling öneririm.

Son düzenleme:
Hangi krem?
Acnelyse mi?
Ceravenin kuru ciltler için özel olarak geliştirilen yüz yıkama jeli ve nemlendiricisi var yağlı ciltler için yok diye biliyorum.
Güneş kreminde de uygun fiyatlı olarak la roche posaydan ziyada bionnex dry touch falan daha mantıklı.
Retinoid = a vitamini ve bu yaştaki birinin yaşlanma karşı bakım yapması doğru değil.
La roche posayın cicaplast vardı iyi bir krem ve temiz içerik.

Salisik asit sivilceyi çözüyor.(dermoskin acgun yüz yıkama jeli salisik asit içeriyor ve gece kremi de öyle ama gece kreminde çok az glycolic asit de var)
Ve salisik asit bu yaştakiler için daha iyi seçim olur (16 yaş üstüne tavsiye ediliyor ama azelaik asit 16'dan küçükse daha mantıklı)
Bu yaştakilerin yüksek asit kullanması kötü zaten

Sivilceler için.
Azelaik asit.
Cyrene salisilik asit.

Cerave varmış ve fiyatı tuzlu dermoskin acgun eski ismi acnegun idi ama yasa gereği hastalığın ismi ürünün ismiyle aynı olamaz o yüzden böyle bu tarz şifreleme vs gibi bir şey oluyor.
Dermoskin acgun gece kremi,yüz yıkama jeli,sebum dengeliyici gündüz kremi nemlendiricisi daha mantıklı.

Genç cilde sahip olmasanız çok serum,krem,peeling öneririm.
Konu sahibi kaç yaşında bilmiyorum ama acnelyse akne tedavisinde kullanılıyor.

Konu sahibi kaç yaşında bilmiyorum ama acnelyse akne tedavisinde kullanılıyor.

Çok tedavi çeşidi var.
Ama hangisinin doğru olup olmadığını doktoruna danışmadı gerek sadece biz öneri yapıyoruz.
Hap bile var ama sivilceler önce tedavi edilip sonra leke tedavisine başlanıyor diye biliyorum iltahapsız ise.

Şu seriye bir bakın derim.
Ben yeni gördüm ceravenin bu serisini Türkiye'ye getirdiğini sadece kuru ciltler için olanından vardı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221022-115816_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20221022-115816_Hepsiburada.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Hangi krem?
Acnelyse mi?
Güneş kreminde de uygun fiyatlı olarak La Roche Posay'dan ziyada bionnex dry touch falan daha mantıklı.
La Roche Posay'ın cicaplast vardı iyi bir krem ve temiz içerik.

Bu yaştakilerin yüksek asit kullanması kötü zaten.

Sivilceler için.
Azelaik asit.
Cyrene salisilik asit.

Dermoskin acgun gece kremi, yüz yıkama jeli, sebum dengeliyici gündüz kremi nemlendiricisi daha mantıklı.

Genç cilde sahip olmasanız çok serum, krem, peeling öneririm.

Hocam bana da yardımcı olur musnuz 14-15 yaşındayım güneş görmeyen kısımlarim daha açıkten rengi fakat yine köyü tenliyim bundan nefret ediyorum çoğu kişiler Suriyeli diye dalga geçiyor bilip. Bilmedin ferace mavi jel falan aldım bir ise yaramadi C vitamini serum aldım. Thepurest çok igtencti bana göre bir ciltten rengimi açmak için bakım seti önerisi veya ne yapmalıyım yardımcı olursanız ne mutlu bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı