Hangi YouTube kategorisi daha iyi?

Şimdi Öncellikle Oyun Kategorisi ile başlayalım: Örnek Enes Batur Bi Zamanlar Oyun Videoları ile Biliniyordu. Ama Bu son 1 yılda ''VLOG'' dediğimiz olayda videolar çekiyor bende Youtube videoları çekiyorum. Ama Ben bunu Eğlencesine yapıyom. ne reklam ne bişey hiç birşey. Sana Önerim Herşeyden Yapman Olacak. Hem Oyun Hem VLOG herşeyi... Şimdiden Teşekkürler :)

Şimdi Öncellikle Oyun Kategorisi ile başlayalım: Örnek Enes Batur Bi Zamanlar Oyun Videoları ile Biliniyordu. Ama Bu son 1 yılda ''VLOG'' dediğimiz olayda videolar çekiyor bende Youtube videoları çekiyorum. Ama Ben bunu Eğlencesine yapıyom. ne reklam ne bişey hiç birşey. Sana Önerim Herşeyden Yapman Olacak. Hem Oyun Hem VLOG herşeyi... Şimdiden Teşekkürler :)
Yorumun için Teşekkürler
Birinin oyun oynamasını izlemenin, bence pek bir anlamı yok. Kendini geliştirmene yardımcı olacak kanallar daha önde tabii.
Aslında oyunlada aram iyi. Bilgileri araştırmaklada.Ama oyun kanallari çok fazla onun için ikisnin arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı