Hangi Zowie fareyi almalıyım?

mechh

Kilopat
Daha fazla  
Şimdi geldik son karara .
Milyonlarca fare araştırdım aklımda DeathAdder V2 vardı aslında ama bugün V1 kullanma şansım oldu ve malzemesi hiç hoşuma gitmedi ve Switch'leri çok ağır geldi G502'den sonra.
Zowie almaya karar verdim büyük ihtimalle son kararım olacak.
Elim 20, 5cm X 10, 5cm.
FPS - rekabetçi oyunlar tercihim.
Ergonomik bir mouse istiyorum simetrik mouse biraz yan tarafı boş geliyor.

Hangi Zowie mouseu seçmeliyim. Kendim araştırdım içinden çıkamadım sizin düşünceleriniz neler.

Ne tam claw ne tam palm arası hybrid. Gloriorus model D 50 dolar olmasına rağmen 600TL o yüzden onu eliyorum biraz adam kazıklamak çünkü. Razer Viper vardı aklımda da Zowie daha çok öneriliyor biraz kafam yandı. Viper bir de simetrik mouse bende G502 olduğu için ergonomik mouselara daha çok alışkınım simetriğe alışmak çok zor.

EC1 ve EC-1A arasında bir fark var mı? Ec serisi biraz uygun gibi bana.

Son düzenleme:
O zaman EC2-B ve DeathAdder v2 önerebilirim. DeathAdder v2'ye önyargılı yaklaşmışsınız v1'den dolayı fakat v2'de yapı kalitesi ile ergonomisi iyileştirildi ve switchler değiştirildi. Kesinlikle alınabilir bir mouse.

Ben de aslında DeathAdder v2'ye bayağı yükselmiştim 650IPS sensör olsun yeni Switch mekanizması olsun %100 pfte skatezler olsun bayağı alma evresindeydim ama v1'i kullanınca görüşüm tepetakla terse döndü .

Yani... iki mouse da pişman etmez. Hangisini daha çok beğeniyorsanız onu alın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Az kaldı mouse almaktan vazgeçeceğim devrelerim yandı.
Zowie niye bu kadar övülüyor ergonomi yüzünden mi eğer öyleyse Zowie almak daha mantıklı öte yandan da Razer'ın donanımsal şeyleri daha iyi. Az kaldı sıyırcam .

Çoğu profesyonel değişimden kaçınıyor, bu yüzden sürekli daha önce kullandıkları markalara ve modellere yöneliyorlar. Dolayısıyla Zowie her zaman revaçta oluyor. Değişime yatkın olsalardı bu kadar Zowie üstünlüğü olmazdı, daha tercihe dayalı bir ekosistem olurdu.

O zaman en mantıklısı DeathAdder V2 daha da kurcalamayacağım tatmin edici cevaplar aldım daha kurcalarsam deli olcam kendim bir tane üretcem .
Bütün cevap yazan zaman ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…