Hangisi orijinal forma?

İki tane 2012 Barcelona forması buldum ikisi de birbirinden farklı ama hangisi orijinal bilmiyorum daha çok ikincisi orijinal gibi geldi ama biri taraftar biri oyuncu forması da olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-11-05-10-52-13-416_com.dolap.android.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 242
  • Screenshot_2022-11-05-10-51-46-244_com.dolap.android.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 195
Sol ya da sağ köşesinde bir bandrol bulunur genelde. Orijnal olduğuna dair ama resimlerde göremedim.

İki tane 2012 Barcelona forması buldum ikisi de birbirinden farklı ama hangisi orijinal bilmiyorum daha çok ikincisi orijinal gibi geldi ama biri taraftar biri oyuncu forması da olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Birinin orijinal olduğuna dair bilgi var mı elinizde? Belki 2side değil. 2.sinin etiketi onca senelik formaya rağmen hala sapasağlam. İlkinin de baskısı rezalet duruyor.

Birinin orijinal olduğuna dair bilgi var mı elinizde? Belki 2side değil. 2.sinin etiketi onca senelik formaya rağmen hala sapasağlam. İlkinin de baskısı rezalet duruyor.
Valla hocam butun formalara baktım kimisi birinci kimisi ikinci . İki tane satıcı buldum. ikiside attığım formalar. İkiside ispanyadan geldiğini/aldıklarını iddia ediyorlar.

Logo dandikse çakmadır bu kadar basit.
İkisininde logosu arasında fark yok gibi.
1.

2.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-11-05-11-19-52-680_com.dolap.android.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…