Hani ban yemeyecektim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Yer
Kars
Arkadaşlar 2019'a kadar yasaklanmışım sorun nedir?
Neden bana bunu yapıyorsunuz?
Kurallarımı çiğnedim?
Multi hesap diye ek ceza yemek istemiyorum mesaj yazmak zorundaydım lütfen bunalıma giriyorum.
Ben gördüğüm rüyayı anlatmıştım sadece ayrıca bir yetkili arkadaş "Ceza yemezsin" dedi.
Kurallara uyuyordum. Hem bu abartı bir ceza 1 gün cezayı anlarımda 2019 olur mu? Ceza yemek istemiyorum.
Yetkili varsa lütfen yasağı kaldırsın forumdaki İsmim: Erdem Alsırt
Hala anlayamıyorum yaptığım hata nedir?

Bana ağır şakalar yapmayın lütfen.
Bunu bana neden yaptınız yani haksızlık olarak görmeye başladım.
Ben gördüğüm rüyayı anlattım ve bunu en uygun yere açtım konuyu "Konu Dışı" bölümüne açtım ve türkçe kurallarını düzenli yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2015 Eylül olmuş sana 2019 Kasım. Az bile demişim. [emoji13] [emoji13] [emoji13]

Lütfen yasağı kaldırın ama lütfen ya bunalıma girmek istemiyorum ben kuralları çiğnemeyeceğime dair söz verdim.
Skype üzerinden benle konuşmanızı istiyorum lütfen.
Bende bu forumun parçası olmayı hakeden bir insanım bende insanım ceza yemek istemiyorum kurallara uymama rağmen ceza yediysem benim suçum nedir?
Hem ne güzel alışıyordum kurallara alışmaya başlamıştım arkadaş edinecektim forumda güzel güzel paylaşımlar yapacaktım saçma konular değil mantıklı ve hayatımda gördüklerim şeylerle ilgili konular paylaşacaktım.
Arkadaşlarla iyi konuşuyordum bana destek oldular bende teşekkür ettim.
Güzel güzel konuşuyordum. Sonra yasaklandım gene şaşırdım kaldım.
Ayrıca açtığım konu başlıklarını değiştirip benle alay ediyor yetkililer neden saygısızca davranıyorlar?
Ben burası çok kurallı ve düzgün bir yer sanıyordum.
Ben hassas bir insanım böyle şeylere katlanamam zaten ve oldukça saygı duyuyorum.

Büyü de gel Erdem. Diğer kurallara uyan arkadaşları örnek al takip et ona göre konu açacaksan aç. Konu açmak veya cevap vermek yerine izlemeyi ve bilgi kazanmayı tercih et. Yaşın daha küçük bazı şeyleri kaldıramazsın o yüzden dediklerime uy.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…