Hanibu.net sunucu performans kaybı

Hesresgu

Centipat
Daha fazla  
24/02/2021 tarihinde aldığım sunucu, son 3 gün içerisinde ağır performans kayıpları oluşmaya başladı.
Arka planda çalışan 2 adet hafif programda bile işlemci kullanımı %100 değerlerinden hiç inmiyor.
Defalarca attığım ticketler, açtığım form konuları, şikayet etme platformları, ilgilenen yok, dönüş yok.
Sunucu aldığım ilk günlere sorunsuz tam yükte olmamasına rağmen performansı çok iyiydi fakat son 3 gündür. Arka planda program vs, açık olmamasına rağmen aşırı donma kasma takılma var. Bu da haliyle açtığım servere etki ediyor.
Sunucu özelliği:
Intel XEON5670 2.93GHz 3çekirdek.
8 GB RAM.
1GB down, up internet, sınırsız trafik.
Rust sunucusu barındırıyorum başlarda server FPS 250-300 FPS çekerken 14-18 kişide 52FPS ortalaması veriyordu, işlemci kullanımı %50 geçmiyor, RAM kullanımı %70 civarlarında geziniyordu,
Şu an sunucu boş olmasına rağmen 6-30 arası FPS alıyorum, işlemci kullanımı %100, RAM kullanımı %97. Bu da doğal olarak FPS düşmesi yaratıyor.
Sunucu boş bir şekilde bekliyor verim alamıyorum destek alamıyorum dönüş yapan yetkili yok. Yardımcı olun lütfen!

InkedEkran Görüntüsü (22)_LI.jpg

Ekran Görüntüsü (17)_LI.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizlerin aldığı sunucular direk VDS değil VPS dir yani yüksek özellikli bir makineye birden çok sistem kurulur performans düşüşü bundan kaynaklanabilir

ve trajikomiktirki performans sıkıntısı ile boy gösteren taskmgr.exe açılmama sorunu aynı gün başladı...
Bunun sorumlusu hizmet alanlarmı oluyor. veya neden bilgilendirme formu oluşturulmuyor veya bilgi ekranında neden yazmıyor. bu resmen dolandırıcılık oluyor. varsayalım ki tam performans veremiyor. boş masaüstünde %100 cpu kullanımı normalmi.

Dosya Ekleri

• resim_2021-03-05_223323.png
    resim_2021-03-05_223323.png
    185,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı