thearda46 Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, yeni lastik alacağım da arada kaldım. 215/60/R17 96v için hangi lastik markası iyi olur? Bunlar arasından hangisi iyi acaba?
Arkadaşlar merhaba, yeni lastik alacağım da arada kaldım. 215/60/R17 96v için hangi lastik markası iyi olur? Bunlar arasından hangisi iyi acaba?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 11 Kasım 2024 #2 Michelin, Michelin, Michelin...
greeneyes Attopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Tost Makinası Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 11 Kasım 2024 #3 Araç sedan ise michelin ya da Ford connect, Caddy tarzıysa bridgestone 4 mevsim öneririm.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.395 Çözümler 70 Yer Istanbul 12 Kasım 2024 #4 thearda46 dedi: Arkadaşlar merhaba, yeni lastik alacağım da arada kaldım. 215/60/R17 96v için hangi lastik markası iyi olur? Bunlar arasından hangisi iyi acaba? Genişletmek için tıkla... 1. Michelin 2. Continental Bizim yollarımız için en mantıklı performanslı ve konforlu lastik Michelin.
thearda46 dedi: Arkadaşlar merhaba, yeni lastik alacağım da arada kaldım. 215/60/R17 96v için hangi lastik markası iyi olur? Bunlar arasından hangisi iyi acaba? Genişletmek için tıkla... 1. Michelin 2. Continental Bizim yollarımız için en mantıklı performanslı ve konforlu lastik Michelin.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 12 Kasım 2024 #5 V. Scaletta dedi: 1. Michelin 2. Continental Bizim yollarımız için en mantıklı performanslı ve konforlu lastik Michelin. Genişletmek için tıkla... Peki düzgün süremeyip yumuşak hamur Michelin'leri kaldırımlarda yaran ve sonra dandik diyen şoförlerimiz hakkında ne demek istersiniz?
V. Scaletta dedi: 1. Michelin 2. Continental Bizim yollarımız için en mantıklı performanslı ve konforlu lastik Michelin. Genişletmek için tıkla... Peki düzgün süremeyip yumuşak hamur Michelin'leri kaldırımlarda yaran ve sonra dandik diyen şoförlerimiz hakkında ne demek istersiniz?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.395 Çözümler 70 Yer Istanbul 12 Kasım 2024 #6 Smmmhunter dedi: Peki düzgün süremeyip yumuşak hamur Michelin'leri kaldırımlarda yaran ve sonra dandik diyen şoförlerimiz hakkında ne demek istersiniz? Genişletmek için tıkla... Continental daha yumuşak mesela. Hatta 2 defa kaldırıma sürtüp yardım. Kesinlikle sıkıntılı güzergahta araç kullanılıyorsa Michelin ve Continental tercih edilmemeli. Hankook bir nebze daha mantıklı olur.
Smmmhunter dedi: Peki düzgün süremeyip yumuşak hamur Michelin'leri kaldırımlarda yaran ve sonra dandik diyen şoförlerimiz hakkında ne demek istersiniz? Genişletmek için tıkla... Continental daha yumuşak mesela. Hatta 2 defa kaldırıma sürtüp yardım. Kesinlikle sıkıntılı güzergahta araç kullanılıyorsa Michelin ve Continental tercih edilmemeli. Hankook bir nebze daha mantıklı olur.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.234 Çözümler 6 12 Kasım 2024 #7 thearda46 dedi: Arkadaşlar merhaba, yeni lastik alacağım da arada kaldım. 215/60/R17 96v için hangi lastik markası iyi olur? Bunlar arasından hangisi iyi acaba? Genişletmek için tıkla... Michelin veya Condinental.
thearda46 dedi: Arkadaşlar merhaba, yeni lastik alacağım da arada kaldım. 215/60/R17 96v için hangi lastik markası iyi olur? Bunlar arasından hangisi iyi acaba? Genişletmek için tıkla... Michelin veya Condinental.