Hanxgame.com.tr güvenli mi?

Evet şuan ekran görüntüsü aldım. Giremediğiniz kısmı fotoğraf atabilir misiniz?
Bu ekran geliyor ancak herhangi bir şekilde tıkladığımda site geri dönüş yapmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230226_145444.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 156
Bu ekran geliyor ancak herhangi bir şekilde tıkladığımda site geri dönüş yapmıyor.
Mobilde bazı poslarda bende ödeme yapamıyorum bu şekilde. PC cihazınız varsa ordan deneyebilir misiniz?

Dead Cells: Road to the Sea Bundle PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR bu siteden bütün dlclerle 50 tl ye aldım bu siteyle uğraşacağınıza burdan alın ben aldım güvenilir site
Aaa evet e tail den bir sürü kez alışveriş yaptım ve biliyorum ancak bu paketin burda bu kadar ucuz olduğunu farketmemişim

Mobilde bazı poslarda bende ödeme yapamıyorum bu şekilde. PC cihazınız varsa ordan deneyebilir misiniz?
Şu anda evde değilim ne yazık ki ancak e tail den alabilirim hem çok daha güvenilir bir site.
Yine de yardımınız için teşekkürler.Bu konuda burada kalsın ileride insanların işine yarar belki

En son bir dönüt alabildiniz mi? Son durum nedir?

Ekran görüntüsü olan şikâyetteki gibi bir sorun yaşıyorum; ''Anahtarı Göster''e tıkladığımda sayfa yenileniyor ve anahtar görünür olmuyor.

Destek birimi mail'ime dönüş yapmış; kodu sorunsuz bir şekilde Steam hesabımda aktif ettim.

Son düzenleme:

Hortlatmış gibi olacağım ama bende de aynı sorun var desteğe yazdığımda sadece faturayı yolluyorlar.

Hortlatmış gibi olacağım ama bende de aynı sorun var desteğe yazdığımda sadece faturayı yolluyorlar.
Ben kendilerine mail attığımda, bana; ''Sorununuzu hâllettik.'' diye cevap yazmışlardı ve sitelerindeki, kodun göründüğü kısımda kod aktifleştirilmişti.

bende satın aldım ancak geri dönüş olmadı dolandırıcı olma olasılığı yüksek bir site

Mail atmayı denediniz mi hocam?
Evet mail vs her yolu denedim ama bir sonuca ulaşamadım elimde şuan tek bir koz var site sahibi oldugunu veya sitede calısan biri oldugunu dusundugum kisinin telefon numarasını buldum onu aramayı dusunuyorım
Mail atmayı denediniz mi hocam?
Mail attım ancak geri dönüş yapmadılar her yolu denedim elimde son birşey kaldı site sahibi oldugunu dusundugum kisinin telefon numarasını buldum olmadı onuda arayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…