R Rewoee Yoctopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Bu dosya telefonuma gelmiş ben indirmedim. Bu nedir ve zararlimidir?
DEAD7412 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 541 Yer Tokat 22 Temmuz 2023 #2 Rewoee dedi: Bu dosya telefonuma gelmiş ben indirmedim. Bu nedir ve zararli midir? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bir sistem dosyası.
Rewoee dedi: Bu dosya telefonuma gelmiş ben indirmedim. Bu nedir ve zararli midir? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bir sistem dosyası.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 22 Temmuz 2023 #3 Rewoee dedi: Bu dosya telefonuma gelmiş ben indirmedim. Bu nedir ve zararli midir? Genişletmek için tıkla... Dat dosyası data yani veri isminin kısaltılmış dosyasıdır. Bir uygulamanın verilerini bulunduruyor zannediyorum. Silmenizin bir zararı olmayacaktır. Sıfırlama sonrası oluşan bir dosya sanırım Silebilirsiniz.
Rewoee dedi: Bu dosya telefonuma gelmiş ben indirmedim. Bu nedir ve zararli midir? Genişletmek için tıkla... Dat dosyası data yani veri isminin kısaltılmış dosyasıdır. Bir uygulamanın verilerini bulunduruyor zannediyorum. Silmenizin bir zararı olmayacaktır. Sıfırlama sonrası oluşan bir dosya sanırım Silebilirsiniz.