Hap içen kişi oruç tutabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu değil, oruç vazgeçilmezdir yazığınız mesaj.

Her neyse, tartışmayı uzatmanın anlamı yok.
Bir yere çıkmayacak.

Onu ben yazmadım keşke düzgünce okusanız

Bunun da cezasını çekeceksem Allah'tan çekeceğim. Sana kalmadı bu. Anladın mı?

Burada yazdığınız gibi, bende zaten öyle düşünüyorum. Kimsenin inancı beni ilgilendirmez.
@Yszuf arkadaşımız şunu yazmış "oldu olacak kız çocuklar da tesettür giysin mi?". Bende isterse giyer dedim (herkes gülücük attı). Aile baskısı olmadığı sürece isterse (rızasıyla) giyebilir yanlış mı düşünüyorum?

Şu konu bile inanç konusuna mı döndü? Ciddi misiniz?
Hocam neden bu kadar şaşırdınız ki? Siyaset konusu bile inanç konusuna dönebilir, çok şaşırmayın bence

Yok artik bu konu da mı inanc kavgasi olmus?
Hocam neden bu kadar şaşırdınız ki? Siyaset konusu bile inanç konusuna dönebilir, çok şaşırmayın bence
Siyasetin sonu Silivri hocam.
Net Silivri.

Onu bana sormayın, ben ilahiyat okumadım.

Oruç vazgeçilmezdir mesajınız diyorum bana tesettür ile alakalı mesajınızı alıntılıyorsunuz.
Anlamıyorum.

Ben konudan çıkıyorum.

Okumanız yok galiba. Ben oruç vazgeçilmezdir diye yanıt vermedim. geçmiş sayfalara bakarsanız onun başkası tarafından yazıldığını görürsünüz.

Yazmadığım mesaj hakkında bana tavır koyduğunuz için teşekkür ederim @KojiroHyuga04

Son düzenleme:
Hocam hastaliginiz varken tutmanin manasi yok.
Size farz degil, bosuna kendinizi yipratir daha kotu olursunuz.

Bosuna derken o yukumlu degil diye dedim.

Sağlığına etki eden bir şeyse tutmaman gerekir kanki.

Arkadaşlar sağlık sorunlarım olduğu için hap içiyorum günde 20 30 defa falan, acaba oruç tutabilir miyim? Bir şekilde ne bileyim bir yolu var mıdır?

Hocam yanlış anlaşılma olmasın da önceden tutabiliyor muydunuz da böyle bir soru sormak aklınıza geldi?(Belki sağlık sorunlarınız yeni olduğundan dolayı soruyorsunuz diye düşünüyorum)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…