Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 28 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir konu ama yardımınıza ihtiyacım var. Bugün evde açıklayamayacağım bir şeyden ötürü sinir krizi geçirdim. Sinirlendigim kişiye zarar vermemek için ne kadar hap varsa içtim. Zararı ne olacaktır?
Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir konu ama yardımınıza ihtiyacım var. Bugün evde açıklayamayacağım bir şeyden ötürü sinir krizi geçirdim. Sinirlendigim kişiye zarar vermemek için ne kadar hap varsa içtim. Zararı ne olacaktır?
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #2 Ne tür hap olduğunu anlamadım ama hepsini içmek zehirleyebilir. Midenizi yıkarlar en fazla.
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Eylül 2021 #3 Hastaneye neden gitmedin?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 28 Eylül 2021 #4 Jiw dedi: Hastaneye neden gitmedin? Genişletmek için tıkla... Yeni olduğu için. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2021
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 28 Eylül 2021 #5 Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir konu ama yardımınıza ihtiyacım var. Bugün evde açıklayamayacağım bir şeyden ötürü sinir krizi geçirdim. Sinirlendigim kişiye zarar vermemek için ne kadar hap varsa içtim. Zararı ne olacaktır? Genişletmek için tıkla... Bir dahakine mevta olursun en fazla.
Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir konu ama yardımınıza ihtiyacım var. Bugün evde açıklayamayacağım bir şeyden ötürü sinir krizi geçirdim. Sinirlendigim kişiye zarar vermemek için ne kadar hap varsa içtim. Zararı ne olacaktır? Genişletmek için tıkla... Bir dahakine mevta olursun en fazla.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 28 Eylül 2021 #6 joshamwerk dedi: Bir dahakine mevta olursun en fazla. Genişletmek için tıkla... Mevta?
LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #7 Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir konu ama yardımınıza ihtiyacım var. Bugün evde açıklayamayacağım bir şeyden ötürü sinir krizi geçirdim. Sinirlendigim kişiye zarar vermemek için ne kadar hap varsa içtim. Zararı ne olacaktır? Genişletmek için tıkla... Bir şey olur mu bilmem olursa en fazla mideni yıkarlar.
Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir konu ama yardımınıza ihtiyacım var. Bugün evde açıklayamayacağım bir şeyden ötürü sinir krizi geçirdim. Sinirlendigim kişiye zarar vermemek için ne kadar hap varsa içtim. Zararı ne olacaktır? Genişletmek için tıkla... Bir şey olur mu bilmem olursa en fazla mideni yıkarlar.
TheRealKurtCobain Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 28 Eylül 2021 #8 Webcam kullanan insan dedi: Mevta? Genişletmek için tıkla... Ölmek demek.
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Eylül 2021 #9 @Webcam kullanan insan İyi bari, çok zaman geçmemiş (!) Kesinlikle gitmelisin.
3lectronic Decapat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Eylül 2021 #10 Kaç tane vardı? Ölme ihtimalin bile var hastaneye koş bence.